iPhone 12 ekranı neden sarı?

İçindekiler:

  1. iPhone 12 ekranı neden sarı?
  2. iPhone 11 ekran sarılığı nasıl geçer?
  3. iPhone göz konforu nasıl açılır?
  4. iPhone 12 nasıl şarj edilir?
  5. iPhone ekran sararması nasıl geçer?
  6. iPhone göz bozar mı?
  7. iPhone ışığı nasıl açılır?
  8. Sarı ekran nasıl çözülür?

iPhone 12 ekranı neden sarı?

True Tone, ekranın rengini ve parlaklığını ortam ışığına uyacak şekilde değiştiren iPhone, iPad ve hatta Mac'lerin bir özelliğidir. Ekranın gözler için daha kolay olduğu anlamına gelmelidir. Sorun, True Tone'un ekrana sarı bir renk atmasına neden olabilmesidir.

iPhone 11 ekran sarılığı nasıl geçer?

Ayarlar –> Ekran ve Parlaklık seçeneklerini seçerek karşınıza çıkan ekranda yer alan True Tone özelliğini deaktif hale getirin.

iPhone göz konforu nasıl açılır?

iPhone, yerleşik ortam ışığı sensörünü kullanarak o anki ışık koşulları için uygun ekran parlaklığını ayarlar.
  1. Ayarlar > Erişilebilirlik bölümüne gidin.
  2. Ekran ve Metin Puntosu'na dokunun, sonra Otomatik Parlaklık'ı açın.

iPhone 12 nasıl şarj edilir?

Her iPhone 12, Lightning-USB-C kablosuyla birlikte gelir ve hemen hemen bu kadar. Bu nedenle, şu anda herhangi bir Apple güç adaptörüne sahip olmayanların, iPhone 12'yi şarj etmek için bir USB-C güç adaptörüne ihtiyacı olacak. Ayrıca bu, kulaklık olmadan gönderilen ilk iPhone'dur.

iPhone ekran sararması nasıl geçer?

Yapmanız gereken Ayarlar > Genel > Erişilebilirlik > Ekran Kolaylıkları > Renk Filtreleri bölümüne gelip, Renk Tonu'nu seçerek Renk Özü kısmını tamamen açıp, Yoğunluk kısmını ise ekrandaki sararmalar giderilene kadar kısın, tam istediğiniz kıvama geldiğinde ise o şekilde bırakarak iPhone 7'nin sararma sorununu ortadan ...

iPhone göz bozar mı?

Akıllı telefonlardan yayılan sanal mavi ışık göz yorgunluğuna sebep oluyor. Ama çeşitli ayarlarla iPhone'larda göz yorgunluğunu önemli oranda azaltabilmek mümkün. Monitör, televizyon ya da akıllı telefon fark etmeksizin ekranlardan yayılan sanal mavi ışık gözleri yoruyor ve rahatsızlığa sebep oluyor.

iPhone ışığı nasıl açılır?

Uyarılar için LED Flaş'ı açma
  1. Ayarlar > Erişilebilirlik'e gidin ve Ses/Görsel'i seçin.
  2. Uyarılar için LED Flaş'ı etkinleştirin.
  3. Uyarılar için LED Flaş'ın yalnızca iPhone veya iPad Pro'nuz* sessiz moddayken etkin olmasını istiyorsanız Sessizken Yanıp Sönsün özelliğini açın.

Sarı ekran nasıl çözülür?

Bunun için Ayarlar > Genel > Erişilebilirlik > Ekran Kolaylıkları > Renk Filtreleri sekmesine gitmeniz gerekiyor. Renk Filtreleri sekmesi altından “Renk Tonu” seçeneğini aktifleştirirseniz sarı ekran sorununu çözmüş olursunuz.