Xiaomi Redmi Note 9 Pro kulaklık girişi var mı?

İçindekiler:

  1. Xiaomi Redmi Note 9 Pro kulaklık girişi var mı?
  2. Redmi Note 10 Pro kulaklık girişi var mı?
  3. Redmi Note 9 Pro toza dayanıklı mı?
  4. Redmi Note 10 Pro kulaklık girişi nerede?
  5. Xiaomi Note 10 Pro kulaklık var mı?
  6. Mi Note 9 Pro su geçiriyor mu?
  7. Kulaklık kaç mm olmalı?

Xiaomi Redmi Note 9 Pro kulaklık girişi var mı?

Redmi Note 9 Pro'nun tropikal yeşili olarak adlandırılan bir versiyonu elimizde. ... Tıpkı Redmi Note 9'da olduğu gibi bu telefonun kutusundan kulaklık çıkmıyor. Ancak 3.5mm kulaklık jakı bulunduğu için istediğiniz kulaklığı kullanma konusunda özgürsünüz. Redmi Note 9 Pro kurulumunu birkaç dakikada tamamlayabilirsiniz.

Redmi Note 10 Pro kulaklık girişi var mı?

MicroSD kart desteği ise yok. Alt tarafında kulaklık girişi, USB-C portu ve hoparlör ızgarası bulunuyor.

Redmi Note 9 Pro toza dayanıklı mı?

Görüntü oranı 20:9 olan bu ekran, Gorilla Glass 5 cam ile korunuyor. Hem Note 9 Pro hem de Note 9 Pro Max'te suya, toza ve darbelere karşı dayanıklı kasalar tercih edilmiş. 5020 mAh kapasiteli pil de iki telefonun ortak noktaları arasında bulunuyor. ... Note 9 Pro ise 18W şarj aletiyle geliyor.

Redmi Note 10 Pro kulaklık girişi nerede?

Telefonda 3.5mm kulaklık girişi bulunmuyor. Cihazda alt tarafa konumlandırılmış tek bir bağlantı noktası var o da USB Tip-C girişi.

Xiaomi Note 10 Pro kulaklık var mı?

Ön alt tarafa yerleştirilen Type-C girişinden de şarj oluyor. Kutunun kapağını kaldırdığınızda karşınıza kulaklıklar ile beraber bir harici mikrofon da çıkıyor. Bu sayede dahili mikrofondan farklı olarak harici mikrofon ile de ses iletimi yapabilmeyi mümkün kılıyor.

Mi Note 9 Pro su geçiriyor mu?

Hem Note 9 Pro hem de Note 9 Pro Max'te suya, toza ve darbelere karşı dayanıklı kasalar tercih edilmiş. 5020 mAh kapasiteli pil de iki telefonun ortak noktaları arasında bulunuyor.

Kulaklık kaç mm olmalı?

Klasik kulak içi kulaklıklar 8-15 mm arasında sürücüleri kullanırken, kafa üzerine takılan daha büyük kulaklıklarda 40 mm çapındaki sürücüler yer alır.