Özge Arioğlu kim?

İçindekiler:

  1. Özge Arioğlu kim?
  2. Aykar inşaat sahibi kimdir?
  3. Yüksel inşaat'ın sahibi nereli?
  4. Yüksel Holding kimin?
  5. Yüksel Projenin sahibi kimdir?
  6. Celal Akın nereli?
  7. Yüksel inşaat sahibi kimdir?
  8. Sazak ailesi kimdir?

Özge Arioğlu kim?

Özge Arıoğlu 15 Temmuz 1975 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. ... Son olarak 2008-2012 yılları arasında Proje Yapılandırma ve Denetim Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışan Arıoğlu, 2012 yılından beri Yapı Merkezi İnşaat Genel Müdürlüğü pozisyonunu yürütmektedir.

Aykar inşaat sahibi kimdir?

Aykar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Faruk Aydın bina sahiplerine yol gösterecek tavsiyelerde bulundu.

Yüksel inşaat'ın sahibi nereli?

yüksel inşaat yönetim kurulu başkanı kim Haberi Emin Sazak, Eskişehir doğumlu. Emin Sazak, ABD'deki Ucla Üniversitesi'nin İşletme ve Telekomünikasyon Bölümünden mezun oldu.

Yüksel Holding kimin?

Yüksel İnşaat 1963'te kurulmuş, limited şirket olarak. Dört ortak kurmuşlar. Üçü Sazak ailesinden, dördüncü ortak Mehmet Sert. Konyalı bir girişimci.

Yüksel Projenin sahibi kimdir?

Firmanın sahibi Aslan Yüksel, yaptıkları birçok projenin ardından devam eden projeleri olduğunu belirtti.

Celal Akın nereli?

1956 Gümüşhane doğumlu Celal AKIN, 1980 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu.

Yüksel inşaat sahibi kimdir?

yüksel inşaat yönetim kurulu başkanı kim Haberi 2011 yılında Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanlığı'na seçilen Yüksel İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Emin Sazak, müteahhitlik sektöründe 22 yılından fazla deneyime sahip.

Sazak ailesi kimdir?

Sazaklar Eskişehir'de geniş topraklara sahip çiftçilik yapan bir ailedir. Bu yüzden Gün Sazak Amerika'ya ziraat okumaya gönderilir. Yüksek tahsilini tamamlayıp yurda dönen Gün Sazak toprak işlerine girer, modern teknoloji ile işlerini geliştirir, verimi arttırır. Diğer taraftan da inşaat müteahhitliğine başlar.