Hızlı ve Öfkeli 8 kaç kişi izledi?

İçindekiler:

  1. Hızlı ve Öfkeli 8 kaç kişi izledi?
  2. Hızlı ve Öfkeli ne kadar izlendi?
  3. Hızlı ve Öfkeli 8 ne oluyor?
  4. Hızlı ve Öfkeli 7 ne zaman çekilmeye başlandı?
  5. Fast and Furious 8 nerede çekildi?
  6. Hızlı ve Öfkeli 8 hangi yılda çekildi?

Hızlı ve Öfkeli 8 kaç kişi izledi?

Hızlı ve Öfkeli 8-The Fate of the Furious filminin ilk hafta gişe hasılatı belli oldu. Box Office Türkiye verilerine göre, filmi ilk hafta sonunda 6 kişi izlerken, 5 günlük seyirci sayısı da 8 oldu.

Hızlı ve Öfkeli ne kadar izlendi?

Hızlı ve Öfkeli
ÜlkeAmerika
Dilİngilizce
Bütçe1 Milyar 9 Milyon $
Hasılat5 Milyar 891 Milyon $
13 satır daha

Hızlı ve Öfkeli 8 ne oluyor?

Suça bulaşmış olan ekip artık sakinleşmiş ve suçtan uzak bir hayat yaşamak istediklerine karar vermişlerdir. Dom ve Letty evlenip balayına giderlerken Brian ile Mia da emekli olmaya karar vermiştir. Dünya turu yapan ekip her ekip üyesinin temize çıkmasıyla birlikte normal hayatlarına geri döner.

Hızlı ve Öfkeli 7 ne zaman çekilmeye başlandı?

Hızlı ve Öfkeli 7 (İngilizce: Furious 7), 2015 yılında vizyona giren Amerikan aksiyon filmi. Hızlı ve Öfkeli film serisinin yedinci bölümüdür.

Fast and Furious 8 nerede çekildi?

Temel çekimler Mart 2016'da İzlanda, Mývatn'da başladı. Diğer çekimler Küba, Atlanta ve New York'ta yapıldı. Hızlı ve Öfkeli 8, Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı filminden sonra Paul Walker'in oynamadığı ikinci film.

Hızlı ve Öfkeli 8 hangi yılda çekildi?

Hızlı ve Öfkeli 8 filminin her birisi farklı şehir ve ülkelerde çekiliyor. Gişe rekorları kıran Hızlı ve Öfkeli 8 filminin çekimleri tarihinde başladı. Yapım şirketi filmi Küba'da çekebilmek için Amerika Birleşik Devletleri ve Küba'dan izin aldı. Filmin devam çekimleri ise Havana ve Akranes'te devam etti.