Özlem Şeker Kimdir?

İçindekiler:

  1. Özlem Şeker Kimdir?
  2. Özlem Şeker Emniyet Müdürü kimdir?
  3. Özlem Şeker kimdir nerelidir?
  4. Nebi seker kimdir?
  5. Özlem Şeker kaç yaşında?
  6. Kadın emniyet müdürü var mı?
  7. Şehit Nebi Şeker nereli?
  8. Adana Emniyet amiri kim?
  9. Ilk Türk kadın polis kimdir?
  10. Cumhuriyet tarihinin ilk kadın genel müdürü kimdir?

Özlem Şeker Kimdir?

Babası 1991 yılında İstanbul'da şehit olan 3. Sınıf Emniyet Müdürü Özlem Şeker, Adana'nın Çukurova İlçe Emniyet Müdürü oldu. Özlem Şeker (41) babası Nebi Şeker şehit olduktan sonra 1996'da polis akademisini kazandı. 2000 yılında ise komiser yardımcısı olarak Osmaniye'de göreve başladı.

Özlem Şeker Emniyet Müdürü kimdir?

1991 yılında şehit olan polis memuru Nebi Şeker'in kızı Özlem Şeker, Adana'nın Çukurova İlçe Emniyet Müdürlüğüne 3. Sınıf Emniyet Müdürü olarak atandı. Polis memuru babası Nebi Şeker'i, İstanbul'da 1991 yılında terör saldırısında kaybeden Özlem Şeker, babasının mesleğini sürdürmek için 1996'da Polis Akademisine girdi.

Özlem Şeker kimdir nerelidir?

Özlem Şeker: "1979 Adana doğumluyum. Polis çocuğu olduğumdan dolayı ilk ve ortaokulu İstanbul' da, Lise eğitimimi Adana kız lisesinde tamamladım. Polis kızı olduğumdan ve ailemizde de benim için örnek profiller vardı. Bende dolayısıyla 1996'da Polis Akademisini seçtim ve 2000 yılında Polis Akademisinden mezun oldum.

Nebi seker kimdir?

Kentin ilk kadın ilçe emniyet müdürü olan Şeker'in babası Nebi Şeker, 1991 yılında teröristlerle girdiği çatışmada şehit olmuştu. Adana Emniyet Müdürlüğü'nde terfi heyecanı yaşandı. ... Çukurova İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Şeker, kentin ilk kadın ilçe emniyet müdürü oldu.

Özlem Şeker kaç yaşında?

Babası 1991 yılında İstanbul'da şehit olan 3. Sınıf Emniyet Müdürü Özlem Şeker, Adana'nın Çukurova İlçe Emniyet Müdürü oldu. Özlem Şeker (41) babası Nebi Şeker şehit olduktan sonra 1996'da polis akademisini kazandı. 2000 yılında ise komiser yardımcısı olarak Osmaniye'de göreve başladı.

Kadın emniyet müdürü var mı?

Rütbesi yükseltilen isimlerden Özlem Şeker, 3'üncü sınıf emniyet müdürü oldu. İl Emniyet Müdürü Doğan İnci'nin, ortaya koyduğu başarılı çalışmalar nedeniyle Çukurova İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atadığı Şeker, kentin ilk kadın ilçe emniyet müdürü oldu.

Şehit Nebi Şeker nereli?

Şehit Nebi ŞEKER
Şehadet Yeriİstanbul
RütbesiPolis Memuru
Doğum Tarihi30 Ağustos 1954
Doğum YeriADANA
Baba Adı
10 satır daha

Adana Emniyet amiri kim?

İl Emniyet Müdürümüz Sayın Doğan İNCİ Doğan İNCİ, aslen Gümüşhaneli olup, tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğretimini Ankara'da tamamladıktan sonra; 1985 yılında Polis Koleji'nden, 1989 yılında ise Polis Akademisi'nden mezun olarak, Komiser Yardımcısı rütbesiyle görev hayatına başladı.

Ilk Türk kadın polis kimdir?

Bu yasa değişikliği 1932'de yayınlanıyor. İlk kadın polis Fatma Rabia Efeyurt olarak biliniyor. Kosova doğumlu Efeyurt, polis okulu sonrasında 1933 yılında atamayla İstanbul Eminönü'nde göreve başladıktan tam bir yıl sonra başarı belgesine layık görülüyor.

Cumhuriyet tarihinin ilk kadın genel müdürü kimdir?

Behice Boran - İlk kadın parti genel başkanı tarihinde Bursa'da dünyaya gelen Behice Boran Cumhuriyet dönemi Türk siyasi tarihinin ilk, Türkiye İşçi Partisi'nin ise son parti genel başkanıdır.