Ipragaz hangi holdingin?

İçindekiler:

  1. Ipragaz hangi holdingin?
  2. İpragaz go ne demek?
  3. İpragaz ne iş yapar?
  4. Go kime ait?
  5. İpragaz kim kurdu?
  6. SHV Enerji kimin?

Ipragaz hangi holdingin?

adını almıştır. 1992 yılında özelleştirilen İpragaz, Fransız Primagaz bünyesine katılmıştır. 1999 yılında Primagaz'ın da dünyanın en büyük LPG dağıtım firması Hollandalı SHV Energy tarafından satın alınması ile İpragaz, SHV ailesinin bir parçası haline gelmiştir.

İpragaz go ne demek?

YENİ NESİL YAKIT İSTASYONU GO, Türkiye'nin yeni nesil yakıt istasyonudur. Yarım asrı aşkın köklü geçmişi ile Türkiye'de birçok “ilk”e imza atan İpragaz'ın, akaryakıt sektöründeki markası olan GO, ilk istasyonunu tarihinde Konya'da açmıştır.

İpragaz ne iş yapar?

İpragaz, 4000'e yakın bayisi, 1.400'ü aşkın çalışanı ve yarattığı yaklaşık 16.000 kişilik dolaylı istihdamla, Türkiye'nin her noktasında LPG'den LNG'ye elektrikten akaryakıta, müşterilerinin farklı alanlardaki enerji ihtiyaçlarını karşılamaya devam etmekte, EVAS tüp fabrikası ile 5 kıtada 72 ülkeye tüp ihraç etmektedir ...

Go kime ait?

Go, 2013 yılında İpra Enerji A.Ş. bünyesinde kurulan yeni nesil yakıt istasyonu markasıdır. GO markalı ilk istasyon Konya'da açıldı. Müşterilerine İpragaz Otogaz ve Mobil motor yağları sunmaktadır.

İpragaz kim kurdu?

HALEN yüzde 100'ü Hollandalı SHV Gas'a ait bulunan İpragaz'ın kurucusu Yücel Kurttepeli, “76 yaşındayım.

SHV Enerji kimin?

Hollandalı LPG firması olan SHV Energy Üst Yöneticisi (CEO) Bram Graber, "Türkiye bizim için dünyada en elverişli pazar." dedi. SHV Energy'nin düzenlediği basın toplantısında konuşan Graber, Türkiye piyasasında LNG ve otogazda büyüme olduğunu söyledi.Graber, "Biz bir aile şirketiyiz aile şirketleri uzun vadeli düşünür.