Işcep şifrem bloke oldu ne yapmalıyım?

İçindekiler:

  1. Işcep şifrem bloke oldu ne yapmalıyım?
  2. Bloke edilen kredi kartı nasıl açılır?
  3. Bloke olan paraya ne olur?
  4. Bankalarda sim kart bloke neden olur?

Işcep şifrem bloke oldu ne yapmalıyım?

Anında Şifre ile şifre belirleyemez ya da şifrenizi değiştiremezseniz 0 724 numaralı Telefon Şubemizden sırasıyla 5.1.1 tuşladıktan sonra müşteri şifresi alma menüsünden ya da Bankamatik ve Bankamatik+ cihazlarımız aracılığıyla da yeni bir şifre belirleyebilirsiniz.

Bloke edilen kredi kartı nasıl açılır?

Borç sebebiyle kredi kartı bloke edilmişse borcun ödenmesini takip eden sonraki 24 saat içerisinde bloke banka tarafından kaldırılır. Kayıp, çalıntı, hasarlı kart, ya da şüpheli işlem dolayısıyla kartınızı siz blok ettirmişseniz bu bloke kaldırılmaz. Güvenlik sebebiyle yeni karta başvurmanız gerekmektedir.

Bloke olan paraya ne olur?

Kişinin ilgili bankalardaki hesaplarına borç tahsili hususunda gerekli işlem uygulanır. Bu yazışmalardan sonra hesabı bloke edilen kişi yeni bir hesap açtığı zaman; o hesabı kullanabilir. Ancak borçların ödenmemesi ve kişinin hesaplarının yeniden araştırılması halinde güncel hesaplarına da bloke uygulanabilmektedir.

Bankalarda sim kart bloke neden olur?

Bu nedenlerin başlıca sebepleri arasında pin kodunun yanlış girilmesi yer alır. Bunların yanı sıra 4.5G destekli cihazlara geçiş, farklı bir sim kart kullanma gibi durumlar yer almaktadır. Sim kart bloke olduğunda mobil bankacılık işlemleri de yapılamaz.