PDR hangi fakülte Yeditepe?

İçindekiler:

  1. PDR hangi fakülte Yeditepe?
  2. PDR nin maaşı ne kadar?
  3. Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü Nedir?
  4. PDR nin açılımı nedir?
  5. Boğaziçi edebiyat mezunları ne is yapar?
  6. Sabahattin Zaim Üniversitesi PDR Kampüsü nerede?

PDR hangi fakülte Yeditepe?

Yeditepe Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık eğitimleri süresince öğrencilerine en iyi imkânları sunar.

PDR nin maaşı ne kadar?

Maaşlarına ek olarak MEB bünyesinde çalışan psikolojik danışman ve rehber öğretmenler haftalık 18 saat toplamda aylık 72 saat ek ders ücreti almaktadır. Ek ders ücreti toplamda 12 arası değişebilmektedir. MEB de çalışan PDR mezunu Psikolojik Danışmanlar aylık olarak toplam 6.000 – 6.200 TL maaş almaktadır.

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü Nedir?

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık programı öğrencilere çalışmaları boyunca teorik bilgi ve pratik eğitim sağlar. Programın amacı, bireylerin akademik, profesyonel, kişisel ve sosyal ihtiyaçlarına cevap vermeye hazır psikolojik danışmanlar üretmektir.

PDR nin açılımı nedir?

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık şeklinde açılımı yapılan PDR bölümü iş imkanları güzel olan bölümler arasında bulunmaktadır. PDR Nedir, PDR Açılımı Ne Demek? PDR aslında Psikolojik danışmanlık ve rehberlik servisi olarak da bilinmektedir. ... PDR eğitimi, üniversitelerin eğitim fakültelerinde verilmektedir.

Boğaziçi edebiyat mezunları ne is yapar?

Akademik kariyer yapmayı tercih etmeyen mezunlarımız ise ağırlıklı olarak resmî veya özel kuruluşların arşiv ve kütüphanelerinde araştırmacı; başta Kültür ve Turizm Bakanlığı olmak üzere farklı bakanlıklarda uzman ve araştırıcı; yayıncılık sektöründe metin çevirmeni, redaktör ve editör; reklam ve medya sektöründe metin ...

Sabahattin Zaim Üniversitesi PDR Kampüsü nerede?

Psikolojik Danışmanlık Ve Rehberlik Birimi, Sağlık, Kültür, Spor Daire Başkanlığı'na bağlı olan bir birimdir. Halkalı kampüste danışmanlık ofis bulunmakta ve burada hizmet verilmektedir.