Cumhurbaşkanlığı nasıl ulaşabiliriz?

İçindekiler:

  1. Cumhurbaşkanlığı nasıl ulaşabiliriz?
  2. CİMER e nasıl ulaşırım?
  3. Cumhurbaşkanlığı sarayında kaç oda var?
  4. 150 hangi kuruma aittir?
  5. Cumhurbaşkanı kim vekalet eder?

Cumhurbaşkanlığı nasıl ulaşabiliriz?

İLETİŞİM
  1. Adres. : T.C. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi 06560 Beştepe, Ankara - Türkiye.
  2. : 0312 525 53 75.
  3. : [email protected].

CİMER e nasıl ulaşırım?

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi başvurusunda bulunmak isteyen kişiler direkt olarak e-devlet üzerinden giriş yapabilir ya da “cimer.gov.tr” internet adresinden TC kimlik numarası, ad, soyad, annesinin evlenmeden önceki soyadı, kimlik seri no ve cep telefonu bilgilerini girerek başvuru sayfasına gelebilirler.

Cumhurbaşkanlığı sarayında kaç oda var?

Basında 1.000 odalı saray olarak yer alması üzerine Erdoğan, sarayda 1150 oda olduğunu ve "itibardan tasarruf olamayacağını" belirtti. Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan sarayın 2250 oda ile dünya şampiyonu olduğunu ileri sürdü.

150 hangi kuruma aittir?

BİMER uygulaması için Türkiye genelinde "Alo 150" numarası tahsis edilmiştir. Bu numaradan BİMER'e ulaşılabilir. "Alo 150" numarası sabit telefonlardan aranabileceği gibi cep telefonlarından da aranabilir. Sabit telefonlardan ve cep telefonlarından Alo 150'ye ulaşmak için 150 çevrilir.

Cumhurbaşkanı kim vekalet eder?

Cumhurbaşkanlığı makamının herhangi bir nedenle boşalması halinde, kırk beş gün içinde Cumhurbaşkanı seçimi yapılır. Yenisi seçilene kadar Cumhurbaşkanı yardımcısı Cumhurbaşkanlığına vekâlet eder ve Cumhurbaşkanına ait yetkileri kullanır.