Kripto Hold ne demek?

İçindekiler:

  1. Kripto Hold ne demek?
  2. HODL yapmak nedir?
  3. Bitcoin Hodler ne demek?
  4. Borsada Moon ne demek?
  5. Neden HODL deniyor?
  6. HODL kaç TL?
  7. Holding ne demek Coin?
  8. Kripto parada Hodler ne demek?
  9. HODL nereden geliyor?
  10. Kriptoda Moon ne demek?
  11. Shitcoin ne demek?
  12. Kripto parada lig olmak ne demek?
  13. HODL Coin kaç dolar?
  14. Bitcoin de k ne demek?

Kripto Hold ne demek?

Kripto para dünyasında HODL, HOLD, yani “tutmak” anlamı taşır. HODLing, kripto parayı piyasadaki dalgalanmaları umursamaksızın uzun vadeli olarak tutma sürecini ifade eder. HODL kelimesi, 2013 yılında popüler Bitcoin forumu Bitcointalk.org'ta HOLD kelimesinin yanlış yazılmasıyla efsaneleşti.

HODL yapmak nedir?

Hodl Ne Anlama Gelir? İngilizcede "hold" olarak yazılan ve elde tutmak anlamı ile eş değer olarak kullanılan bir kelimeden ortaya çıkmıştır. Bu nedenle temelde bitcoin işlemlerinde elinizde var olan yatırımın değerleneceğinden emin olmak olarak kabul edilir.

Bitcoin Hodler ne demek?

HODL insanlar yaparlar büyüyen kripto para birimleri. Bu yatırımcılara Hodlers. Bu terimlerin doğuşu, İngilizce HOLD kelimesindeki bir hatadır, yani hold anlamına gelir.

Borsada Moon ne demek?

Moon (Ay): Bir kripto para biriminin fiyatındaki "aya" keskin yükseliş. ATH : Tüm zamanların en yüksek seviyesi (All Time High). Bir kripto paranın şimdiye kadar ulaştığı en yüksek fiyat. Whale (Balina): Döviz kurlarını etkileyebilecek büyük miktarlarda kripto para birimine sahip büyük trader ve yatırımcılar.

Neden HODL deniyor?

Kripto para yatırımcılarının "HODL" olarak adlandırdığı bu stratejinin adı ise aslında bir yazım hatasıyla ortaya çıksa da daha sonra "Canın pahasına tutun" (Hold On for Dear Life) ifadesinin kısaltması olarak kullanılmaya başlandı.

HODL kaç TL?

HODL Fiyat İstatistikleri
hodlearn Değeri₺0.0003192
24s En Düşük / 24s En Yüksek₺0.000319 / ₺0.0003194
İşlem Hacmi24hVeri Yok
Hacim / Piyasa DeğeriVeri Yok
Piyasa HakimiyetiVeri Yok
2 satır daha

Holding ne demek Coin?

İngilizce de “tutmak” anlamına gelen “holding” kelimesi, bir yazım hatası yüzünden kripto para dünyasında HODL şeklinde kullanılmaya devam etti. Bir kullanıcı 2013 yılında bir kripto para forumuna elindeki Bitcoin'leri satmayacağını belirtmek için “I am holding” yerine “I am hodling” yazınca her şey öyle devam etti.

Kripto parada Hodler ne demek?

Kripto para yatırımcılarının "HODL" olarak adlandırdığı bu stratejinin adı ise aslında bir yazım hatasıyla ortaya çıksa da daha sonra "Canın pahasına tutun" (Hold On for Dear Life) ifadesinin kısaltması olarak kullanılmaya başlandı.

HODL nereden geliyor?

Kripto para dünyasının aşina olduğu “hodl” terimi, 2013'ün Aralık ayının yağmurlu bir gecesinde, internet üzerindeki bir Bitcoin forumunda doğdu. Alkollü olduğu için “hold” yerine yanlışlıkla “hodl” yazan adamın paylaşımından sonra “hodl” terimi, kripto para dünyasının maskotu gibi bir şey oldu.

Kriptoda Moon ne demek?

MOON: Fiyatın inanılmaz yükselmesi, aya kadar çıkması.

Shitcoin ne demek?

Shitcoinler genel olarak kripto para dünyası tarafından sabit bir hedefi olmayan, yapay yollarla fiyatı şişirilmiş, hiç bir şekilde kullanıcıya hizmet etmeyen, bir işe yaramayan coinlere veyahut tokenlere verilen isimdir. ... Ancak, yatırımcılar gemiye atlamaya başladıkça, fiyat kısa bir süre içinde katlanarak artar.

Kripto parada lig olmak ne demek?

Kriptopara fiyatının yükseliş ya da düşüş dalgalanmaları olmadan bir süre dar bir fiyat aralığında hareket etmesini ifade eder.

HODL Coin kaç dolar?

Geçtiğimiz hafta HOdlcoin fiyatında bir değişiklik olmadı. Güncel fiyat, HODL başına $0,00008.

Bitcoin de k ne demek?

Aynı zamanda Bitcoin'in mucidinin adıdır. K: Bu üç sıfır anlamına gelir, yani 1000 yazmak yerine işi kolaylaştırmak için 1k yazılır. Aynı şekilde 100 bin yerine 100k. Hold, Hodl: Kripto para dünyasında HODL, HOLD, yani “tutmak” anlamı taşır.