Fiat Doblo ne demek?

İçindekiler:

  1. Fiat Doblo ne demek?
  2. Doblo Team ne demek?
  3. Tıpta Doblo ne demek?
  4. Fiorino italyanca ne demek?
  5. Fiat Doblo ticari mi?
  6. Doblocu enişte ne demek?
  7. GA ne demek?
  8. Doblo Combi ticari mi binek mi?
  9. GA kısaltması ne demek?
  10. Ultrasonda ga ne anlama gelir?

Fiat Doblo ne demek?

FIAT Doblò, Fiat'ın ürettiği otomobil modelidir. ... Doblò'da 1.3 MultiJet, 1.6 MultiJet, 1.9 Dizel, 1.9 JTD, 1.9 MultiJet ve 2.0 MultiJet, motorları kullanılırken, 2000-2009 arası modellerde Benzinli olarak, 1.2 8V, 1.2 16V, 1.4 16V, 1.6 16V motorları kullanılmıştır. Tofaş'ın Bursa'daki fabrikasında üretilmektedir.

Doblo Team ne demek?

Türkiye'nin Doblo Ailesi olarak 2009 yılında yola çıkan Team Doblo 50.000'e varmaktadır. Ülkemizin hafif ticari oto kulüpleri arasında lider konumunda olan Team Doblo, Team Ajans Reklam Otomotiv ve Organizasyon Hizmetleri firmasına ait tescilli bir markadır.

Tıpta Doblo ne demek?

Doppler ultrason görüntüleme tekniğinin bir türü olarak yüksek frekanslı ses dalgalarını kullanan tıbbi bir görüntüleme yöntemidir. Genellikle damarlardaki kan akışının tespit edilmesi için kullanılır. Yüksek frekanslı ses dalgaları kan damarlarının görüntüsünü elde etmek için başvurulan bir tekniktir.

Fiorino italyanca ne demek?

Adı madalyonun sonunda temsil edilen zambak çiçeği geliyor.

Fiat Doblo ticari mi?

Bu çerçevede, “hafif ticari araçlar” kapsamında değerlendirilen ve zaman zaman “çok amaçlı araç” olarak da tanımlanan Doblo, Connect, Kango, Expres, Combi, Partner, Caddy, Transporter, Starex gibi araçlar, 21.07.2005 tarihine kadar yük taşımak üzere imal edilmiş araç olarak sınıflandırılmış; ancak, 8 seri no.lu Gümrük ...

Doblocu enişte ne demek?

Gerçekten de 'enişte Doblosu diye bir kavram var. Pikniğe giden ailelerin vazgeçilmez aracıdır Doblo. Enişte Doblo'yu iş, aile ve nakliyat arabası olarak kullanır, pikniğe gidince yanına kayınçoyu, akrabaları da alır. Çocuklar bagaja bindirilir, günübirlik denize, ormana gidilir.

GA ne demek?

Ultrasonda GA (AUA) terimin ultrasound ölçümlerine göre, tahmini bebek yaşını verdiği belirtilir. GA (LMP) : Anne adayının son adet tarihinden ölçümün yapıldığı güne kadar olan zamanı gösterir. Buna aynı zamanda ilk yaş denilmektedir. Gebenin son adet döneminden bu yana 20 hafta 1 gün geçmiş anlamına gelmektedir.

Doblo Combi ticari mi binek mi?

Yukarıda yapılan açıklamalara göre, Caddy, Combo, Connect, Doblo, Fıorino, Expres, Kango, Partner, Starex, Transporter gibi (4+1) araçların 21.07.2005 tarihine kadar yük taşımak üzere imal edilmiş araç olarak sınıflandırıldığı, ancak Gümrük Müsteşarlığı'nın 8 Seri No.lu Gümrük Genel Tebliği (Tarife- Sınıflandırma ...

GA kısaltması ne demek?

Georgia: Adreste kullanılan kısaltma.

Ultrasonda ga ne anlama gelir?

- FL: Uyluk kemik uzunluğu değeridir. - GA (AUA): Bu değer ölçümüne göre tahmini bebek yaşını verdiği belirtidir. - GA (LMP): Anne adayının son adet döneminden ölçümün yapıldığı güne kadar olan zamanı belirtir.