4 mevsim lastik var mı?

İçindekiler:

  1. 4 mevsim lastik var mı?
  2. 4 mevsim lastik mi kış lastiği mi?
  3. Lassa Snoways 4 Üretim tarihi nerede yazar?
  4. Snoways 4 m S ne demek?

4 mevsim lastik var mı?

Eğer kışın çok kar yağmayan yazların aşırı sıcak olmadığı bir yerde yaşıyorsanız veya aracınızı çok kullanmıyorsanız, uzun yollara çıkmıyorsanız dört mevsim lastik tercihinde bulunabilirsiniz. Çünkü dört mevsim lastikler aşırı kar koşullarında size güven vermeyecektir.

4 mevsim lastik mi kış lastiği mi?

Kış lastiklerinin dört mevsim lastiklerinden farkı nedir? Dört mevsim lastikleri bir çok yol koşulunda performans göstermeleri için üretilir. Kuru zemin, ıslak zemin ve hafif kar ve buz. Kış lastikleri ise özellikle kış koşullarında çalışmaları ve kullanılmaları için üretilmiştir.

Lassa Snoways 4 Üretim tarihi nerede yazar?

Aracınızın lastiklerine baktığınzda dış kısımda DOT yazısını ve sonrasında yukarıda halka içerisine alınmış 4 haneli rakamı göreceksiniz. Bu rakam sırasıyla üretim haftası ve yılını ifade etmektedir.

Snoways 4 m S ne demek?

Snoways 4. Yüksek sayıda eğimli oluk yapısı sayesinde üstün ıslak zemin performansı sağlar. Snow Flake ve M+S markalaması sayesinde kış regülasyonu döneminde kullanılabilir. Snow Flake ve M+S markalaması sayesinde kış regülasyonu döneminde kullanılabilir.