Şok'ta 25 TL üzeri ne var?

İçindekiler:

  1. Şok'ta 25 TL üzeri ne var?
  2. Şok Market online alışveriş var mı?
  3. Şokta Zerdeçal var mı?
  4. Şok Zincir Market mi?
  5. Sok eve getiriyor mu?
  6. Şok markette kaya tuzu var mı?
  7. Şok marketler zincirinin sahibi kim?
  8. Şok marketten teslim ne demek?

Şok'ta 25 TL üzeri ne var?

25 Tl ve üzeri alışverişinize Ülker Çokokrem Cam Kavanoz 650 gr sadece 18 TL ! Sepetiniz 25tl ve üzeri ise ürünü sepete eklediğinizde indirimli fiyat sepetinize otomatik yansır.

Şok Market online alışveriş var mı?

CEPTE ŞOK web sitesi ve mobil uygulamaları üzerinden alışveriş yapabilirsiniz. Öncelikle üye ve login olduktan sonra siparişinizi teslim almak istediğiniz Şok Market'i seçmelisiniz.

Şokta Zerdeçal var mı?

Bağışıklık sistemini kuvvetlendirip, cilt hastalıklarına fayda sağlayan Seçmece Taze Zerdeçal #ŞOKMarketler'de!

Şok Zincir Market mi?

Şok Marketler, indirimli süpermarket zinciri olan Dia S.A.'yı 584 mağazası ile, Türkiye'de "Onurex" olarak bilinen perakende zinciri Onur Ekspres Marketçilik A.Ş.'yi 116 mağazası ile ve Devamlı İndirim Mağazacılık (Dim) mağaza zincirini 18 mağazası ile satın alarak, bünyesine kattı.

Sok eve getiriyor mu?

Belirttiğiniz teslim günü ve saati geldiğinde, daha önceden seçtiğiniz teslimat yöntemine göre (adresinize teslim veya marketten gel al) ürünleriniz Şok Market'in personelleri tarafından adresinizde veya marketimizde teslim edilir.

Şok markette kaya tuzu var mı?

Efsina Kaya Tuzu 250 Gr | Cepte Şok.

Şok marketler zincirinin sahibi kim?

2011'in Ağustos ayında Yıldız Holding şirketlerinden Gözde Girişim liderliğinde bir konsorsiyum tarafından satın alındı. Satışla birlikte konseptini tamamen yenileyen Şok Market, mağazalarını baştan sona yeniledi.

Şok marketten teslim ne demek?

Şok Market ücretsiz adrese teslim hizmetine başladı. Şok Marketler'in online market servis uygulaması Cepte Şok, tüm Türkiye'de adrese teslimat hizmetine başladı. Kullanıcılar Şok Market'ten online alışveriş yapabilecek ve aynı gün içinde ek bir ücret ödemeden siparişleri evlerine gönderilecek.