Lise mezuniyet belgesi ne zaman çıkar?

İçindekiler:

  1. Lise mezuniyet belgesi ne zaman çıkar?
  2. Geçici mezuniyet belgesi süresi ne kadar?
  3. Geçici Mezuniyet Belgesi nasıl olur?
  4. Üniversiteden diploma nasıl alabilirim?
  5. Lise mezuniyet belgesi nasıl alınır?

Lise mezuniyet belgesi ne zaman çıkar?

Bakanlık tarafından okullarda bugüne özel bir karne etkinliği yapılmadı ancak talep edenlere basılı karne, başarı belgeleri ve mezuniyet diploması 2 Temmuz'dan itibaren okul müdürlüklerince verilebilecek.

Geçici mezuniyet belgesi süresi ne kadar?

Diploma/Geçici mezuniyet belgesi hazırlanma süresi Fakülte Yönetim Kurulu'ndan mezuniyet kararının çıkma tarihinden sonra ortalama 1 haftadır. Diploma Teslim İşlemleri: 1- Nüfus cüzdanı aslını yanınızda bulundurunuz.

Geçici Mezuniyet Belgesi nasıl olur?

Mezuniyete hak kazanmış öğrenciler öğrenim gördüğü akademik birimden “İlişik Kesme Belgesi” ni alarak gerekli imza işlemlerini tamamladıktan sonra ilgili akademik birimden diplomalar hazırlanıncaya kadar “Geçici Mezuniyet Belgesi” alabilirler.

Üniversiteden diploma nasıl alabilirim?

Diploma alabilmeniz için, ilk önce Okulunuz öğrenci işlerinden ilişik kesip İLİŞİK KESME BELGESİNİ almalısınız. İlişik kesme belgesini aldıktan sonra 3 farklı şekilde diplomanızı alabilirsiniz. 1) İlişik kesme belgesini şahsen diploma bürosuna getirerek diplomanızı alabilirsiniz.

Lise mezuniyet belgesi nasıl alınır?

E-Devlet üzerinden açık lise mezuniyet belgesi almak için yine e-Devlet sistemine girerek arama bölümüne "Açık Öğretim Liseleri Mezuniyet Belgeleri Sorgulama" yazıp açık öğretim lise belgenizi rahatlıkla elde edebilirsiniz.