iPad 8 nesil ile ne yapılabilir?

İçindekiler:

  1. iPad 8 nesil ile ne yapılabilir?
  2. iPad kalemi ile neler yapılır?
  3. iPad ile kodlama yapılır mı?
  4. iPad 8 nesil çizim için uygun mu?
  5. iPad'lerde kalem var mı?
  6. Apple hangi programlama dili kullanıyor?
  7. Apple hangi yazılımı kullanıyor?
  8. Apple Pencil yerine ne kullanılır?

iPad 8 nesil ile ne yapılabilir?

Zoom veya Google Meet ile online görüşmeler yapmaktan EBA uygulamasını kullanmaya, eğitim odaklı uygulamalardan sesli kitaplara veya online dergi uygulamalarına kadar birçok uygulamayı 8. nesil iPad ile kullanabilirsiniz.

iPad kalemi ile neler yapılır?

iPad ve Apple Pencil'ınızla İşaretle'yi kullanarak Mail, Mesajlar ve Fotoğraflar gibi uygulamalarda çizim, metin ve şekil ekleyebilirsiniz. Örneğin, bir PDF belgesine imza ekleyebilirsiniz. Kilitli ekrandan anında nasıl not alacağınızı veya son notunuza kaldığınız yerden nasıl devam edeceğinizi öğrenin.

iPad ile kodlama yapılır mı?

iPad'de kod yazmak kulağa ne kadar garip gelse de bazı alanlarda oldukça konforlu bir şekilde yapılabilir durumda. ... Tahmin edeceğiniz üzere çoğunlukla back-end ve web tabanlı şeyler yazmam gerekti ancak arada sırada Python ve biraz mobil koda (Swift, Java) dokunmam gerekti.

iPad 8 nesil çizim için uygun mu?

A12 Bionic çipe sahip sekizinci nesil iPad, yüzde 40 daha hızlı CPU performansı ve iki kat daha hızlı grafiklerle performansta dev bir fark yaratıyor. ... Nesil)3 ile birlikte, yeni iPad çizim yapmak, not almak, belgeleri işaretlemek ve daha fazlası için mükemmel bir aygıttır.

iPad'lerde kalem var mı?

Kısa cevap: Apple'ın şu anda sattığı her iPad modeli; İPad, iPad Air 3 ve iPad mini 5 birinci nesil kalemle çalışırken, 12.9 inç iPad Pro (3. ve 4. nesil) 11 inç iPad Pro (1. ve 2. nesil)

Apple hangi programlama dili kullanıyor?

Android ve iOS mobil platformun iki öncü işletim sistemi olduğu için, bu platformlar üzerinde uygulama geliştirmek için kullanılabilecek dillerin popülerliği artmaya başladı. İşte Swift de tam olarak bu noktada devreye giriyor.

Apple hangi yazılımı kullanıyor?

Swift; iOS, Mac, Apple TV ve Apple Watch uygulamaları geliştirmek için Apple tarafından oluşturulmuş güçlü ve kullanıcı dostu bir programlama dili.

Apple Pencil yerine ne kullanılır?

Adonit Dash 3, Andorid cihazlarla uyumlu, çizim ve yazım için kullanılan bir “Apple Kalem” (Apple Pen) alternatifi.