ÖSYM şifremi unuttum nasıl alabilirim?

İçindekiler:

  1. ÖSYM şifremi unuttum nasıl alabilirim?
  2. ÖSYM şifre nasıl alınır 2021?
  3. ÖSYM aday şifrem nedir?
  4. Ösym GIS e nasıl kayıt olunur?

ÖSYM şifremi unuttum nasıl alabilirim?

ÖSYM ADAY ŞİFRESİ ALMA AİS giriş şifresini unutan adaylar herhangi bir sınav başvuru merkezine müracaat ederek yeni şifre talebinde bulunabiliyorlar. Görevliye ödenecek olan 2 TL karşılığında sadece bir kaç dakikalık işlem sonrasında yeni bir şifre alınabiliyor.

ÖSYM şifre nasıl alınır 2021?

Bunun için ÖSYM'nin aday işlemleri sayfasına giriş yapın. Ekranda açılan sayfada istenilen T.C. kimlik numarasını ve ekranda gördüğünüz güvenlik numarasınız eksiksiz olarak girin. Bir sonraki adım ise güvenlik sorusu aşamasında şifrenizi oluştururken verdiğiniz cevabı girmeniz gerekiyor.

ÖSYM aday şifrem nedir?

ÖSYM aday şifresi, sadece o kişinin bildiği özel soruların cevaplanmasıyla oluşturulan ve adayın kendisinden başkasının onun adına işlem yapabilmesini engelleyen bir güvenlik şifresidir.

Ösym GIS e nasıl kayıt olunur?

Yeni Kimlik Kartı'na sahip olan ücretli, sözleşmeli ve kadrolu öğretmenler ile akademisyenler ise kurumlarına gitmelerine gerek olmadan https://gis.osym.gov.tr adresi üzerinden "E-Devlet ile Kayıt Ol" seçeneğine tıklayarak Görevli İşlemleri Sistemine kayıt olabilmektedir.