Evleneceğin kişiyle sevişmek günah mı?

İçindekiler:

  1. Evleneceğin kişiyle sevişmek günah mı?
  2. Cuma gecesi cinsel ilişkiye girilir mi?
  3. Bayram günü cinsel ilişki caiz mi?
  4. Ramazan Bayramında ilişki günah mıdır?
  5. Kadir gecesi eşiyle cinsel ilişki günah mıdır?
  6. Berat Kandilinde cinsel ilişkiye girilir mi?
  7. Kadir gecesinde cinsel ilişkiye girilir mi?
  8. Kandilde cima yapılır mı?

Evleneceğin kişiyle sevişmek günah mı?

Bardakoğlu, evlilik dışı ilişkinin dinen günah olduğunu söyledi. Prof. Dr.Bardakoğlu, “Birbirleriyle evli olmayan tarafların İslam Dini'nin koyduğu sınırları aşarak, yasakları ihlal ederek beraber olmaları bir arada olmaları İslam Dini'nde uygun görülmemiş günah sayılmıştır.

Cuma gecesi cinsel ilişkiye girilir mi?

Seksin kuvvetli bir sünnet olduğunu belirten Cübbeli hoca, sadece cuma günü değil, Kadir gecesinde bile yapılabileceğini söyledi. Cübbeli Ahmet Hoca, "Böyle bir şey yok, cima yasak şu günde. Kandilde bile yasak değil, aklına takılırsa Kadir gecesinde bile sevaptır.

Bayram günü cinsel ilişki caiz mi?

Bayram günü cinsel ilişki caiz mi? ... Bayram günü ve gecelerinde cinsi münasebet( cinsel ilişki) yasak değildir.

Ramazan Bayramında ilişki günah mıdır?

İnsanlar için cinsel arzu ve istekler; açlık, susuzluk gibi doğal olgulardır. Bu nedenle arınma ve arındırma ayı olan Ramazan'da, insanlar cinselliği yasaklamadan; gönüllerini, kalplerini ve beyinlerini arındırmalıdır. ... Bu nedenle iftardan hemen sonra cinsel ilişkiye girilmemesi gerekir.” dedi.

Kadir gecesi eşiyle cinsel ilişki günah mıdır?

"KANDİLLERDE BİRLİKTELİK OLABİLİR" Kandillerde eşlerin birbirleriyle yakınlaşmasının dini açıdan herhangi bir mahsuru olmadığını belirten Nihat Hatipoğlu, "Kandillerde evlenmenin, gerdeğe girmenin, eşlerin birbirleriyle yakınlaşmasının dini açıdan bir mahsuru yok. Günah değil.

Berat Kandilinde cinsel ilişkiye girilir mi?

Kandil geceleri veya başka dini gün veya gecelerde eşler arasında cinsel ilişki yasak değildir. Eşlerin cinsel ilişkiye girmesini yasaklayan tek bir konu var o da oruçlu olma halidir. Oruçlu insanlar dünyevi bütün zevk ve sefalardan uzak durmak zorundalar. Bunlara cinsel ilişki de dahildir.

Kadir gecesinde cinsel ilişkiye girilir mi?

Nihat Hatipoğlu, kadın izleyiciden gelen "Kandillerde eşimle ilişkiye girebilir miyim?" sorusuna "Kandillerde eşlerin birbirleriyle yakınlaşmasının dini açıdan bir mahsuru yok" yanıtını verdi.

Kandilde cima yapılır mı?

Cübbeli Hoca Cuma günü de cima yapılacağını, hatta akla takıldıysa kandil gecesinde bile cinsel ilişkiye girilinebileceğini söyledi. "Böyle bir şey yok, cima yasak şu günde. Kandilde bile yasak değil, aklına takılırsa kadir gecesinde bile sevaptır.