Instagramda sayfamı ziyaret edenleri nasıl görebilirim?

İçindekiler:

  1. Instagramda sayfamı ziyaret edenleri nasıl görebilirim?
  2. Instagram hikayeme kim bakti?
  3. Dünyada instagramda en çok takipçisi olan kim 2020?
  4. Hikayelerin izlendiği nasıl anlaşılır?

Instagramda sayfamı ziyaret edenleri nasıl görebilirim?

Ne yazık ki Instagram, profilinizi ziyaret edenleri asla size göstermez. Profile bakanları izleyen ve diğer kullanıcılara gösteren bir uygulama da yoktur. Ticari bir hesaba sahipseniz profilinizi ziyaret edenlerin sayısını görebilirsiniz.

Instagram hikayeme kim bakti?

Hikayenizi kimlerin gördüğüne göz atmak için hikayenizi açın ve parmağınızı ekranda yukarı kaydırın. Hikayenizdeki her bir fotoğrafı veya videoyu görüntüleyen kişilerin sayısını ve kullanıcı adlarını görürsünüz.

Dünyada instagramda en çok takipçisi olan kim 2020?

Ağustos 2020 itibarıyla en çok ºtakip edilen kişi 275 milyondan fazla takipçisi olan futbolcu Cristiano Ronaldo ve en çok takip edilen kadın 229 milyondan fazla takipçisi olan şarkıcı Ariana Grande'dir. Instagram'ın kendi marka hesabı 391 milyondan fazla takipçiye sahip hesaptır.

Hikayelerin izlendiği nasıl anlaşılır?

İlgili arkadaşınızın listesinde olan herhangi bir arkadaşınızın hesabından ilgili kişiye girip profiline bakın. Eğer hikaye görüyorsanız, ve sizin hesabınızda görünmüyorsa hikayesini size karşı gizlemiş demektir. Eğer hesabı dışarıya açıksa, ikinci bir hesap açarak da bu kontrolü dışarıdan sağlama şansınız var.