Tonguç aslında kimdir?

İçindekiler:

  1. Tonguç aslında kimdir?
  2. Tonbook nedir?
  3. Tonguç akademi sahibi kimdir?
  4. Tonguç sınavda paralı mı?
  5. Ismail Hakkı Tonguç nereli?
  6. TATS ücretli mi?
  7. Tonguç akıl haritası nedir?

Tonguç aslında kimdir?

Ücretsiz eğitim platformu Tonguç Akademi'nin öğretmenleri Talha Doğan ve Mehmet Tuğutlu: “Tonguç isimli karakterimizi kullanarak her dersi çok basit anlatıyoruz. ... İnternet üzerinden hem de ücretsiz olarak eğitim veren Tonguç Akademi ile bu dersler artık daha kolay.

Tonbook nedir?

- tonbook 8. sınıflara özel bir dergi aboneliğidir. - Eğitim öğretim planına uygun olarak hazırlanan tonbook Ders Dergisi 9 ay boyunca adresinize gönderilir. - Sınıf Anahtarı Sistemi ya da Sınıf Paketi'ne sahipsen tonbook Dergi Üyeliği ile tüm dergilere sahip olabilirsin.

Tonguç akademi sahibi kimdir?

Tonguç kim? Talha Doğan: Tonguç çocukların kafalarında hayal ettikleri saf ama zeki, yaramaz ama terbiyeli, karikatürize bir tip.

Tonguç sınavda paralı mı?

Her hafta ücretsiz olarak kayıt olabileceğin bu sınavlardan online olanlara sınav saatinde aşağıdaki kutucuklardan sınıfını ve sınavını seçerek katılabilirsin. ... "Tüm Sınavlar" butonunu tıklayarak arşivlenen ve katıldığın diğer tüm sınavlara ulaşabilirsin.

Ismail Hakkı Tonguç nereli?

Erken yaşamı ve eğitimi. İsmail Hakkı Tonguç, bugünkü Bulgaristan'ın Silistre iline bağlı Totrakan ilçesinin bugünkü adı Sokol olan Tatar Atmaca köyünde 1893 yılında dünyaya geldi. Babası Kırım göçmenlerinden Hacı Velioğlu İdris, annesi ise Dobrucalı bir Türk olan Vesile Hanım'dır.

TATS ücretli mi?

TATS tamamen ücretsiz bir uygulamadır.

Tonguç akıl haritası nedir?

Akıl Haritaları setimiz Türkiye'de bir ilk olma özelliği taşıyor. Bu haritalar ile okul derslerinin tüm konularını tek bir posterde görebileceksin. Haritalar, bu sene okulda göreceğin derslerle ilgili görseller, kısaltmalar ve konuların temelini içeren özet bilgi notlarını içeriyor.