Veli Akgün kimdir?

İçindekiler:

  1. Veli Akgün kimdir?
  2. Akgün seramik sahibi kimdir?
  3. Duratiles kimin?
  4. Uşak bedelli ne zaman?
  5. Uşak Seramik nerede?
  6. Uşak Seramik sahibi kim?
  7. Rüçhan hakkı ne zaman?

Veli Akgün kimdir?

1975 yılında makineleşme yatırımını başlatan Veli Akgün, Akgün Tuğla Fabrikasını kurmuştur. ... Bugün Akgün Şirketler Grubu, 4000 çalışanı 13 fabrikası ile 45 ülkeye ihracat yapmaktadır.

Akgün seramik sahibi kimdir?

Şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığını yapan Erhan Akgün, aynı zamanda seramik alanındaki çalışmalara bakıyor. Şirketin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığını üstlenen Süleyman Akgün ise otomotiv çalışmalarını yürütüyor.

Duratiles kimin?

Duratiles, 1925 yılında kurulan Akgün Şirketler Grubu bünyesinde; teknik porselen seramik, sırlı porselen seramik, yer ve duvar karoları, parlak granit seramik, dış cephe uygulama çözüm ortağı ve projelendirme ve örnekleme 3D üreten bir sanayi kuruluşudur.

Uşak bedelli ne zaman?

Değerli Yatırımcımız, USAK pay senedinin 20– 20 tarihleri arasında %145 oranında bedelli sermaye artırımı vardır. Rüçhan hakkı kullanım bedeli 1,00 TL'dir. Rüçhan hakkı kupon satış son tarihi 20 dur.

Uşak Seramik nerede?

Uşak Seramik, seramik ürün üreticileri, Aşağı Dudullu Mah., Hürrem Sok., No:21, Ümraniye, İstanbul, Türkiye - Yandex Haritalar.

Uşak Seramik sahibi kim?

Uşak Seramik, 2004 yılında Tanışlar Grup bünyesine katılmış ve 40 yıllık tecrübesini Tanışlar grubun yenilikçi vizyonuyla birleştirmiştir. Tanışlar Grup; açık ve kapalı alanlarda yaptığı yeni ve teknolojik yatırımlarla Uşak Seramik'i 2020 yılında Türkiye'nin en büyük 572'inci sanayisi kuruluşu arasına taşımıştır.

Rüçhan hakkı ne zaman?

Ortaklar bedelli sermaye artırımındaki rüçhan hakkı kullanma süresi 15 ile 60 gün arasındadır. Bu süre zarfında kuponlar Borsa İstanbul tarafından belirlenen süre içinde Rüçhan hakkı kupon pazarında alım satım yapılmaktadır. Bu pazar, rüçhan hakkı kullanımı süresinin dolmasından önceki 5. iş gününe kadar açık kalır.