Sağlık kurulu kaç gün rapor verebilir?

İçindekiler:

  1. Sağlık kurulu kaç gün rapor verebilir?
  2. Devlet memur başka bir ilden rapor alabilir mi?
  3. Memur baska sehirden rapor alabilir mi?
  4. 20 günlük heyet raporu olur mu?

Sağlık kurulu kaç gün rapor verebilir?

Hastane kurulu tarafından onaylanan heyet raporu neredeyse her kamu kurum ve kuruluşa iletilebilir. Heyet raporu ortalama 3 ve ya 4 gün içinde alınabilir. Bunun yanı sıra tam teşekküllü sağlık raporunun süresi 7 iş günü olarak belirlenir. Heyet raporunun geçerlilik süresi neredeyse 90 gün olarak belirlenmiştir.

Devlet memur başka bir ilden rapor alabilir mi?

3- Mezkur Yönetmelikte belirtilen istisnalar saklı kalmak üzere hafta sonu tatili, ulusal, resmi ve dini bayram günleri ile genel tatil günlerini takip eden günün mesai saatleri içinde memuriyet mahalli dışından(il dışından veya yurt dışından) alınan hastalık raporlarının hastalık iznine çevrilmesi mümkün ...

Memur baska sehirden rapor alabilir mi?

657 sayılı devlet memurları kanunu incelendiğinde bu konuda da bir açıklama yapılmamıştır. Yani kadrolu bir öğretmen usulüne uygun rapor aldığında kurumundan ya da amirinden izin almadan il dışına çıkabilir.

20 günlük heyet raporu olur mu?

İstirahat sonrasında kontrol muayenesi raporda belirtilmiş ise toplam süre 20 günü geçmemek kaydı ile istirahat uzatılabilir. 20 günü aşan istirahat raporlarının sağlık kurulunca verilmesi gerekir.