CEPTETEB hesap nedir?

İçindekiler:

  1. CEPTETEB hesap nedir?
  2. TEB para kesiyor mu?
  3. Cepteteb faiz oranı kaç?
  4. TEB EFT para kesiyor mu?

CEPTETEB hesap nedir?

CEPTETEB Hesap; dilediğin zaman para ekleyip çıkarabileceğin, otomatik ödemelerini, düzenli para transferlerini gerçekleştirebileceğin ve tüm bunları yaparken de sana sürekli kazandıracak bir hesaptır. ... Her bir para biriminden birer adet olmak üzere, TL, USD, EUR ve GBP cinsinden hesap açabilirsin.

TEB para kesiyor mu?

İşlem ücretleri işlem başına çekilen tutarın %1.15 + 1.04 TL'dir. BSMV dahildir. ATM'den günlük para çekme limitinize ek olarak 3.000 TL'ye kadar daha para çekebilirsiniz. 1.500 TL limit dahilinde yapılacak her para çekme işlemi için en az 6.25 TL, en fazla çekilen tutarın %1.7'i tutarında masraf alınır.

Cepteteb faiz oranı kaç?

Ana şubesi sadece CEPTETEB şube olan CEPTETEB şube dışında TEB şubesinde hiç hesabı olmayan müşteriler için CEPTETEB TL Vadeli hesap 32-45 gün vadede minimum hesap açılış tutarı olan 500 TL ile 50.000 TL aralığında faiz oranı %17'dir. 50.0.000 TL tutar aralığında faiz oranı %17,50'dir.

TEB EFT para kesiyor mu?

CEPTETEB Hesap'tan EFT ücreti alınmamaktadır. (6) CEPTETEB İnternet Şubesinden, CEPTETEB Mobil şubeden ve TEB Telefon Şubesinden 16:00 ve sonrasında gerçekleştirilen EFT işlemleri için alınan ücrettir. İşlem başına ve sabit olarak alınmakta olup, BSMV dahildir. CEPTETEB Hesap'tan Geç EFT ücreti alınmamaktadır.