Moana anlamı nedir?

İçindekiler:

  1. Moana anlamı nedir?
  2. Moana hangi ülkede?
  3. Moana Maui kim seslendiriyor?
  4. Moana hangi kanalda?
  5. Moana filminin konusu nedir?
  6. Karmakarışık kaç yaş üstü?
  7. Moana kaç yılında çıktı?
  8. Coraline kaç yaş üstü?

Moana anlamı nedir?

"Moana" kelimesi okyanus veya deniz için Polinezya kelimesidir. Ayrıca mavi renk için kullanılan yaygın bir Polinezya kelimesidir.

Moana hangi ülkede?

Moana Antik Polenezya'da yaşayan bir kabilenin şefinin cesur kızıdır. Güçlü ve korkusuz Moana doğanın içinde büyümüştür ve neşeli bir kızdır.

Moana Maui kim seslendiriyor?

Moana'yı 14 yaşındaki Hawaili Auli'i Cravalho seslendirirken yarı tanrı Maui'yi ise The Rock olarak bildiğimiz Dwayne Johnson seslendiriyor. Filmin seslendirme kadrosunda Moana'nın köyünde yaşayan Motunui rolünde Phillipa Soo ve Dakoti rolünde Alan Tudyk bulunuyor.

Moana hangi kanalda?

Her yaşa göre müthiş bir eğlence! #Moana TV'de ilk kez Pazar 20.00'de #atv'de!

Moana filminin konusu nedir?

Antik çağlarda Okyanusya'daki Güney Pasifik adalarında yaşayan bir genç kız olan Moana, kuşaklar boyunca denizlerde yolculuk etmiş bir ailenin temsilcisidir. Ailesine ve yaşadığı adanın halkına yardım edebilmek amacıyla maceralı bir yolculuğa çıktığında, hayran olduğu yarı-tanrı Maui ile işbirliği yapması gerekecektir.

Karmakarışık kaç yaş üstü?

8. Karmakarışık Klasik Rapunzel masalını yeniden yorumlayan ve sahip olduğu yeteneklerin yalnızca saçlarından ibaret olmadığını keşfeden prensesi anlatan film 5 yaş ve üzerine hitap ediyor.

Moana kaç yılında çıktı?

(Endonezya) Moana/Gösterime giriş tarihi

Coraline kaç yaş üstü?

Koralin ve Gizli Dünya (9+Yaş)