Müslüm film kaç kişi izledi?

İçindekiler:

  1. Müslüm film kaç kişi izledi?
  2. Müslüm filmini kaç kişi izledi 2019?
  3. Müslüm filmi kaç para kazandı?
  4. Müslüm filmi gişede ne kadar izlendi?
  5. Ayla filmi kaç kişi seyretti?
  6. Şahin Kendirci Muslum filminden kaç para kazandı?
  7. Recep İvedik filmleri ne kadar izlendi?
  8. Ayla Guney Kore'de neden vizyona girmedi?
  9. Ayla filmi Kore'de vizyona girdi mi?
  10. 7 koğuştaki mucize gerçek mi?

Müslüm film kaç kişi izledi?

Müslüm Gürses'in gerçek yaşam hikayesini sinemaya uyarlayan Müslüm filmi, 7 haftada, 6 milyon 51 bin izleyiciye ulaştı.

Müslüm filmini kaç kişi izledi 2019?

Müslüm Gürses'in hayat hikayesini anlatan Müslüm filminden yeni rekor... Filmi 5 milyon 848 kişi izledi.

Müslüm filmi kaç para kazandı?

Usta sanatçı Müslüm Gürses'in hayatını konu alan Müslüm filminde, ustanın gençliğini canlandıran Şahin Kendirci, filmden 30 bin TL kazandığını açıkladı.

Müslüm filmi gişede ne kadar izlendi?

Yönetmenlik koltuğunda Ketche ile Can Ulkay'ın oturduğu, başrollerinde Timuçin Esen ve Zerrin Tekindor'un yer aldığı Müslüm filmi, sadece bin 141 kişi tarafından sinemada izlendi. 921 salonda vizyona giren filmin üç günlük gişe hasılatı 8 milyon 6 TL oldu.

Ayla filmi kaç kişi seyretti?

Ayla, Güney Kore'de aynı gün gösterime giren 13 film arasından en çok izlenen üçüncü yapım oldu. 353 salonda gösterime giren filmin açılış hasılatı 168 bin dolar olarak gerçekleşti. İki hafta önce Türkiye'de yeniden gösterime girerek 35 bin kişi tarafından daha izlenen Ayla'nın toplam gişesi 5 milyon 586 bin oldu.

Şahin Kendirci Muslum filminden kaç para kazandı?

Kendirci, kazancını açıkladı Filmde Müslüm Gürses'in gençliğini canlandıran Şahin Kendirci ise, katıldığı magazin programında filmden ne kadar kazandığını açıkladı. Kendirci, toplamda 30 bin TL almış.

Recep İvedik filmleri ne kadar izlendi?

4.301.693 kişi tarafından izlendi.

Ayla Guney Kore'de neden vizyona girmedi?

Yönetmenliğini Can Ulkay'ın üstlendiği, Güney Koreli bir kız çocuğu ile Türkiyeli bir askerin gerçek hayat hikâyesinden uyarlanan filmin vizyona girmeme gerekçesi olarak, sinemalardaki doluluk gösterildi. Yetkililer, “Sinema salonlarının bir yılı dolu, yer yok” dediler.

Ayla filmi Kore'de vizyona girdi mi?

İstanbul. Kore Savaşı'nda Astsubay Süleyman Dilbirliği'nin başından geçen olaylardan esinlenilerek beyaz perdeye aktarılan "Ayla" filmi, İspanya'da vizyona girdi. ... Kore'de başlayıp Türkiye'de devam eden gerçek hayat hikayesini beyaz perdeye taşıyan film, İspanyolca dublajlı olarak izleyiciyle buluştu.

7 koğuştaki mucize gerçek mi?

7. Koğuştaki Mucize filminin konusu gerçek hikaye değildir. Konusu şu şekildedir; 1983 yılında sıkıyönetim altındaki bir Ege kasabasında yaşayan ve haksız yere hapse atılan Memo ile yedi yaşındaki kızı Ova'nın tekrar birbirlerine kavuşmaya çalışmalarını anlatıyor.