Jüpon neden giyilir?

İçindekiler:

  1. Jüpon neden giyilir?
  2. Kombinezon jüpon nedir?
  3. Kadın jüpon nedir?
  4. Satrançta kombinezon ne demek?
  5. Jüpon nedir sözlük anlamı?
  6. İç gösteren elbise içine ne giyilir?
  7. Jaluzi ne demek Turkcesi?

Jüpon neden giyilir?

Düğünler ve nişan gibi özel davetlerde sıklıkla giyilen jüponlar elbiselerin çok daha derli toplu görünmesini sağlar. Özellikle gelinlik gibi etek kısmı geniş ve kabarık olan kıyafetlerde de tercih edilir. ... Elastan ve saten gibi ince kumaşlardan üretilen bu kıyafetler, eteklerin yapışmasını önler.

Kombinezon jüpon nedir?

jüpon modelleri ve fiyatları online satış mağazamızda en özel markaların sunumu ile sizlerle. Kombinezon nedir? Kombinezon askılı uzun saten iç astardır. Kaygan kumaştan imal edildiği için kıyafetlerin çok daha güzel durmasını sağlar ve astar görevi görerek vücut hatlarını gizler.

Kadın jüpon nedir?

İç eteklik ve iç elbise olarak da bilinen jüpon, genellikle gelinlik ve abiyelerin altına giyilir. ... Kadınlar için özel olarak üretilen bu iç giyim ürünü kıyafetler, giyilen etek, elbise ve abiyelerin çok daha düzgün görünmesini sağlar. Genellikle bej, ekru, beyaz ve krem gibi açık renklerde üretilir.

Satrançta kombinezon ne demek?

KOMBİNEZON : Kombinezon,zorunlu hamleler dizisidir. Kombinezonu oluşturan ve bir birini izleyen hamleler bir veya daha fazla feda içerir. Kombinezonun amacı mat etmek materyal yada pozisyon üstünlüğüne ulaşmaktır.

Jüpon nedir sözlük anlamı?

jüpon için 1 adet anlam bulundu. Giysi altına giyilen etek, iç etek.

İç gösteren elbise içine ne giyilir?

Kombinezon genel manada giyime dahil olan bir üründür. Giyilen elbisenin kaymaması, toparlanmaması ya da yapışmaması amacıyla kullanılmaktadır. ... Yani kombinezon kullanımı genel olarak elbiseler ile sağlanırken, jüpon kullanımı etekler ile beraber yapılmaktadır.

Jaluzi ne demek Turkcesi?

Jaluzi kelimesi Türkçe'de "1. kıskançlık, 2. dilimli panjur veya kafes şeklinde perde" anlamına gelir. Fransızca jalousie "1. kıskançlık, 2. dilimli panjur veya kafes şeklinde perde" sözcüğünden alıntıdır. Fransızca sözcük Fransızca jaloux "kıskanç" sözcüğünden türetilmiştir.