iPhone XR parmak izi nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. iPhone XR parmak izi nasıl yapılır?
  2. iPhone XR parmak izi var mı?
  3. iPhone parmak izi kilidi nasıl açılır?
  4. 12 Pro Max Touch ID var mı?
  5. iPhone XR Touch ID var mı?
  6. XR parmak izi var mı?

iPhone XR parmak izi nasıl yapılır?

Parmak izi ekleme
  1. Ayarlar > Touch ID ve Parola bölümüne gidin.
  2. Parmak İzi Ekle'ye dokunun.
  3. Ekrandaki yönergeleri izleyin.

iPhone XR parmak izi var mı?

Yeni iPhone XS ailesinin uygun fiyatlı modeli olacak olan iPhone XR'ın haricinde iPhone XS ve iPhone XS Max modelleri de tanıtıldı. ... Uygun fiyatlı bir model olmasına rağmen Face ID desteğine sahip olan Xr, parmak izi sensörü ve Home Pod'a sahip değil.

iPhone parmak izi kilidi nasıl açılır?

Ayarlar > Touch ID ve Parola'ya dokunup parolanızı girin. Parmak İzi Ekle'ye dokunun ve Touch ID sensörüne dokunurken aygıtınızı normal olarak nasıl tutuyorsanız öyle tutun. Parmağınızla Touch ID sensörüne dokunun, ancak basmayın.

12 Pro Max Touch ID var mı?

Bu konseptte iPhone 12s Pro karşımıza çıkıyor. Telefonu LetsGoDigital ekibi ortaya çıkan sızıntılar üzerinden portsuz şekilde tasarlamış. Yani telefon sadece kablosuz olarak şarj olabiliyor. Bu modelde aynı zamanda ekrana entegre Touch ID parmak izi sensörü de yer alıyor.

iPhone XR Touch ID var mı?

Güvenlik olarak iPhone XR, Face ID ile çalışırken; iPhone 7 Plus, Touch ID'ye sahip. Her iki özelliğin de kendine göre artıları var. Ancak Touch ID'nin daha hızlı çalıştığını söyleyenler çoğunlukta. Yeni iPhone modellerinden sadece iPhone XR'da 3D Touch özelliği bulunmuyor. iPhone Xs ve Xs Max'de bu özellik mevcut.

XR parmak izi var mı?

Uygun fiyatlı bir model olmasına rağmen Face ID desteğine sahip olan Xr, parmak izi sensörü ve Home Pod'a sahip değil.