Tiktok ön kamera Flaş nasıl açılır?

İçindekiler:

  1. Tiktok ön kamera Flaş nasıl açılır?
  2. iDrive USB Nasıl Kullanılır?
  3. iPhone Sandisk Ixpand nasıl kullanılır?
  4. iPhone pc bağlantısı nasıl yapılır?

Tiktok ön kamera Flaş nasıl açılır?

Kayıt yaparken flaşı açmak için: 1. Video oluşturmak için ekranın altındaki + simgesine dokunun. 2. Işığı açmak için Flaş seçeneğine dokunun ve ışığı kapatmak için yeniden bu seçeneğe dokunun.

iDrive USB Nasıl Kullanılır?

iDrive Flash Diski'i Apple cihazınıza taktığınızda çıkacak olan uygulamayı telefonunuza yükledikten sonra kullanabilirsiniz. Eğer uygulama isteği gelmezse kutu arkasındaki QR kodunu telefonunuza okutarak uygulamaya ulaşabilirsiniz.

iPhone Sandisk Ixpand nasıl kullanılır?

Kullanımı kolay: Uygulamayı başlatmak için sürücüyü iPhone veya iPad'inize bağlayın. Uygulama başladığında, uygulamayı kamera rulonuzdaki fotoğrafları ve videoları otomatik olarak sürücüye yedekleyecek şekilde ayarlayabilirsiniz. Uygulama ayrıca doğrudan sürücüden video izlemeyi veya müzik dinlemeyi kolaylaştırır3.

iPhone pc bağlantısı nasıl yapılır?

USB. Mac'inizde veya PC'nizde iTunes'un en son sürümünün bulunduğundan emin olun. Ardından, aygıtınızla birlikte gelen USB kablosunu kullanarak iPhone'unuzu veya iPad'inizi bilgisayarınıza bağlayın. "Bu Bilgisayara Güvenilsin mi?" iletisiyle karşılaşırsanız Güven'e dokunun.