Eminonunden Heybeliada ya nasil gidilir?

İçindekiler:

  1. Eminonunden Heybeliada ya nasil gidilir?
  2. Yalova'dan Heybeliada ya nasil gidilir?
  3. Heybeliada Vapur nereden kalkıyor?
  4. Kabataş Heybeliada ne kadar sürer?
  5. Yalova Adalar vapur seferleri ne zaman başlayacak?

Eminonunden Heybeliada ya nasil gidilir?

Bunlardan birisi şehir hatları vapurları, diğeri ise yolcu motorları ve motorlu tekneler ile gitmek. Şehir hatları vapurları ve tekneler ile Heybeliada'ya gidiş; Eminönü'nden yaklaşık 1 saat, Kabataş'tan 1 saat 15 dakika, Beşiktaş'tan 1 saat 30 dakika, Bostancı ve Kartal'dan ise 25-30 dakika sürüyor.

Yalova'dan Heybeliada ya nasil gidilir?

Yalova'dan kalkan Dentur'a ait vapurlarla Büyükada ve Heybeliada'ya ulaşım sağlanmaktadır. Yalova'dan vapur ile Adalar'a gitmek için Dentur Yalova-Adalar vapur hattını kullanabilirsiniz. Bu vapurlarla Büyükada ve Heybeliada'ya doğrudan Yalova'dan kalkan deniz ulaşım aracı sayesinde gidebilirsiniz.

Heybeliada Vapur nereden kalkıyor?

Heybeliada'ya Kadıköy, Bostancı, Eminönü ve Kabataş'tan kalkan vapurlarla ulaşılmaktadır. Aynı zamanda Bostancı İskelesi'nden hareket eden motorlarla da Heybeliada'ya gitmek mümkündür. Tarifeler yıl içinde mevsimlere göre değişiklik göstermekte olup, hafta sonlarında sefer sayısı artırılmaktadır.

Kabataş Heybeliada ne kadar sürer?

Kabataş'tan kalkan Şehir Hatları vapuru Kadıköy'e uğrarsa 1 saat 20, uğramazsa 1 saat 10 dakikada Heybeliada'ya ulaşım sağlıyor. Direk Kadıköy'den ise yolculuk 1 saat sürüyor.

Yalova Adalar vapur seferleri ne zaman başlayacak?

Bu hat üzerinden kışın sefer düzenlemeyen firma 2021 seferlerine Nisan ayında başlıyor. Mavi Marmara Yalova Adalar seferlerine Mayıs ayı içerisinde başlayıp, sadece yaz döneminde hizmet veriyor.