Iş cepten Yeni şifre Nasıl Alınır?

İçindekiler:

  1. Iş cepten Yeni şifre Nasıl Alınır?
  2. Iş cebe nasıl üye olunur?
  3. İş Bankası cep anahtar Tek Kullanımlık Şifre Nasıl Alınır?
  4. Mobil bankacılık nasıl açılır İş Bankası?

Iş cepten Yeni şifre Nasıl Alınır?

Geçici şifrenizi, sırasıyla, “SIFRE”, kart numaranızın son 4 hanesini, doğum yerinizi ve kartınızın güvenlik kodunun ilk iki hanesini aralarında birer boşluk bırakarak SMS ile 4402'ye göndererek öğrenebilirsiniz.

Iş cebe nasıl üye olunur?

NFC özelliğine sahip olmayan cep telefonları üzerinden İşCep'i indirip ana ekranda yer alan “Müşteri olmak istiyorum” seçeneğine tıklayarak başvuru formu doldurabilir, müşteri temsilcimizle yapacağınız görüntülü görüşme sonrasında dilerseniz kurye ziyareti ile dilerseniz kurye ziyaretini beklemeden başka bir banka ...

İş Bankası cep anahtar Tek Kullanımlık Şifre Nasıl Alınır?

Cep Anahtar, ileri güvenlik aracı olup mobil cihazlarda çalışan ve "Tek Kullanımlık Şifre" üreten ücretsiz bir uygulamamızdır. İnternet Şubeye girmek için müşteri numaranızı ve şifrenizi girdikten sonra, İşCep- Cep Anahtar alanından cep anahtar kodunuzu girerek tek kullanımlık şifrenizi oluşturabilirsiniz.

Mobil bankacılık nasıl açılır İş Bankası?

Şubeye Gitmeden İşCep ile Hesap Açmak Çok Kolay! Siz de yalnızca İşCep uygulamasını telefonunuza indirerek İş Bankası ailesine kolayca katılabilirsiniz. Bunun için uygulamayı telefonunuza indirdikten sonra “Müşteri Olmak İstiyorum” kısmında karşınıza çıkan adımları tamamlamanız yeterli.