AÖF halkla ilişkiler ve Reklamcılık mezunu ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. AÖF halkla ilişkiler ve Reklamcılık mezunu ne iş yapar?
  2. Halkla ilişkiler ve reklamcılık hangi dersler var?
  3. Halkla ilişkiler ve reklamcılık kaç yıl?
  4. Halkla ilişkiler ve reklamcılık hangi meslek?

AÖF halkla ilişkiler ve Reklamcılık mezunu ne iş yapar?

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Lisans Programını başarı ile tamamlayan mezunlar, kamu ve özel sektör kurumlarında istihdam edilebilir. Özel sektörde reklam ve halkla ilişkiler ajanslarının farklı bölümlerinde çalışabilecekleri gibi; firmaların iletişim, halkla ilişkiler, reklam bölümlerinde çalışabilirler.

Halkla ilişkiler ve reklamcılık hangi dersler var?

Zorunlu dersler arasında İletişim Bilimine Giriş; Medya ve Toplum; Temel Fotoğraf; Görüntü İşleme; Görsel Okuma Yöntemleri; Medya Ekonomisi; Kişilerarası İletişim; Reklamcılığa Giriş; Pazarlama İlkeleri; Kurumsal İletişim; Müşteri İlişkileri Yönetimi; Marka İletişim Stratejileri; İletişim Kuramları; Masaüstü Yayıncılık ...

Halkla ilişkiler ve reklamcılık kaç yıl?

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü, üniversitelerde İletişim Fakültesi kapsamında eğitimi verilmekte olan, yalnızca Sözel puan türünden öğrenci kabul eden 4 yıllık bir lisans bölümüdür.

Halkla ilişkiler ve reklamcılık hangi meslek?

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü, firmaların reklam faaliyetlerini yürütecek yaratıcılık konusunda yetenekli ve iletişim becerisi yüksek elemanlar yetiştirmeyi amaçlayan bir bölümdür.