Efe Tur bilet ne kadar?

İçindekiler:

  1. Efe Tur bilet ne kadar?
  2. Efe Tur sahibi kim?
  3. Efe Tur kaç otobüsü var?
  4. Efe Tur nerenin firmasi?
  5. Efe Tur hangi ilin?
  6. Efe Tur nerenin şirketi?
  7. Efe Turizm hangi ilin?
  8. Efe Tur nerenin otobüsü?
  9. Efe Tur kaç yılında kuruldu?

Efe Tur bilet ne kadar?

Efetur Otobüs Bileti
Kuruluş Tarihi1990
Ort. Bilet Fiyatı42 TL
Ort. Otobüs Yaşı4
Otobüs Sayısı26
Çağrı Merkezi 00 10
4 satır daha

Efe Tur sahibi kim?

Efe Tur, Kocaeli'de çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen, merhum Mehmet Sadık Efe tarafından kurulmuştu. İzmitli Efe ailesi, 2012 yılında Efe Tur'u sattı. Alper Birant ve Halit Bıçak tarafından satın alınan Efe Tur, bu iki ailenin kontrolünde 10 yıldan beri hizmet veriyor.

Efe Tur kaç otobüsü var?

Kurulduğu 1991 yılından beri sahip olduğu tecrübesi ile konforlu ve güvenli bir otobüs yolculuğunu yolculara sunmaktadır. Genel merkezi Kocaeli'nde bulunan Efe Tur, 130 adet bilet satış ofisi ve 120 araçlık filosu ile günde ortalama 10.000 yolcu taşımaktadır.

Efe Tur nerenin firmasi?

Türkiye'nin sayılı otobüs firmaları ve lojistik şirketleri arasında sayılan Efe Tur'un genel merkezi, Kocaeli'de yer almaktadır.

Efe Tur hangi ilin?

Genel merkezi Kocaeli'nde bulunan Efe Tur, 130 adet bilet satış ofisi ve 120 araçlık filosu ile günde ortalama 10.000 yolcu taşımaktadır.

Efe Tur nerenin şirketi?

Bu başlık altında bir Kocaeli firması olan Efe Tur ile ilgili merak edilenleri özetleyeceğiz.

Efe Turizm hangi ilin?

Genel merkezi Kocaeli'nde bulunan Efe Tur, 130 adet bilet satış ofisi ve 120 araçlık filosu ile günde ortalama 10.000 yolcu taşımaktadır.

Efe Tur nerenin otobüsü?

Kocaeli merkezli olarak 1990 yılında kurulan Efe Tur, "Önce insan" sloganıyla yörenin beğenilen ulaşım firmalarından biri olarak öne çıkıyor.

Efe Tur kaç yılında kuruldu?

Merhum Mehmet Sadık Efe tarafından 1991 yılında kurulmuş olan Efe Tur, 2003 yılında Mikdat Dabak ile Halit Bıçak tarafından devralınmış bir...