Çanakkale Geyikli otobüs kaç TL?

İçindekiler:

  1. Çanakkale Geyikli otobüs kaç TL?
  2. Çanakkale Otogar Geyikli nasıl gidilir?
  3. Assos Bozcaada Nasıl Gidilir?
  4. Çanakkale Otogar Geyikli kaç km?
  5. Geyikli Bozcaada ne kadar sürer?
  6. Assos Bozcaada yakın mı?
  7. Çanakkale Geyikli iskelesi arası kaç kilometre?

Çanakkale Geyikli otobüs kaç TL?

En Çok Tercih Edilen Çanakkale - Geyikli Otobüs Seferlerinin Bilet Fiyatları
Otobüs FirmasıÇanakkale Geyikli Bilet FiyatlarıOrtalama Sefer Süresi
Pamukkale Turizm22 TL1 sa 30 dk
Metro Turizm32 TL1 sa 30 dk
Efetur13 TL1 sa 30 dk
Alaşehir Sarıkız Turizm30 TL1 sa 30 dk

Çanakkale Otogar Geyikli nasıl gidilir?

Çanakkale'den Geyikli iskelesine ulaşmak için Çanakkale otogarından kalkan Geyikli dolmuşlarına binmelisiniz. Geyikli dolmuşu Çanakkale otogarından saat başı kalkarak Geyikli iskelesine yaklaşık bir saatte ulaşıyor. Ezine otogarından da Geyikli iskelesine giden Geyikli Sahil dolmuşları bulunuyor.

Assos Bozcaada Nasıl Gidilir?

Bozcaada'dan Assos'a devam etmek isteyenlerin ortalama 1-1.5 saatlik bir yol daha katetmesi gerekiyor. İlk olarak Bozcaada'dan feribotla tekrar Geyikli İskelesi'ne dönmelisiniz. Eğer şahsi aracınız varsa buradan Assos'a varmanız yaklaşık 40 dakika sürüyor.

Çanakkale Otogar Geyikli kaç km?

Otogardan Geyikli Şehir Merkezine Ulaşım Çanakkale merkezine 47 kilometre, Ezine ilçesine ise 13 kilometre uzaklıkta yer alan Geyikli beldesinin otogarı, Geyikli-Kumburun Yolu üzerinde yer alıyor.

Geyikli Bozcaada ne kadar sürer?

Arabalı Feribot Seferleri Bozcaada ile Geyikli Yükyeri Feribot İskelesi arasındaki 4 mil mesafe, ortalama yarım saat sürüyor. Yaz sezonunda iki feribot karşılıklı çalışıyor. Yazın 45 dakikada bir yapılan seferler, kışın günde üçe kadar inebiliyor.

Assos Bozcaada yakın mı?

Yolun uzunluğu toplam 65 km. Yol üstünde sırasıyla mola verebileceğiniz görülmeye değer yerler ve Bozcaada'ya mesafeleri şöyle: Assos/ 65 km.

Çanakkale Geyikli iskelesi arası kaç kilometre?

Çanakkale - Bozcaada-Geyikli Feribot İskelesi arası yaklaşık 55 kilometre ve 1 saat sürmektedir. İzmir - Bozcaada-Geyikli Feribot İskelesi arası yaklaşık 290 kilometre ve 4 buçuk saat sürmektedir.