YDS'ye ne kadar sürede hazırlanılır?

İçindekiler:

  1. YDS'ye ne kadar sürede hazırlanılır?
  2. Sıfırdan YDS kaç ayda biter?
  3. Evde YDS çalışılır mı?
  4. YDS kaç ayda?
  5. YDS den iyi bir puan almak için kaç kelime bilmek gerekir?
  6. YDT de kaç kelime bilmek gerekir?
  7. YDS geçmek için ne yapılmalı?

YDS'ye ne kadar sürede hazırlanılır?

Eğer ilk kez girecekseniz ve İngilizce bilginize pek güvenmiyorsanız sizin için minimum süre 6 aydır. Tavsiye edilen süre ise 12 aydan daha az değildir.

Sıfırdan YDS kaç ayda biter?

Yukarıda bahsettiğimiz temel eğitim süresi yaklaşık olarak 4-5 aylık bir eğitime karşılık gelir ve sonucunda 50 üzerinde bir YDS puanına ulaşabilirsiniz.

Evde YDS çalışılır mı?

YDS'ye evde çalışarak yüksek puan almak için özellikle bol bol soru çözülmelidir. Fraklı kaynaklardan sorular çözmek son derece avantajlıdır. Ayrıca evde YDS' ye hazırlanırken online kurslara canlı katılabilir veya video kayıtlarla eşlik ederek kendinizi motive edebilirsiniz.

YDS kaç ayda?

YDS, Sonbahar ve İlkbahar dönemlerinde olmak üzere yılda iki kez yapılır. Fakat 2018'den beri Aralık ayı da eklenerek yılda 3 sınava çıkarılmıştır.

YDS den iyi bir puan almak için kaç kelime bilmek gerekir?

sınavlarda çıkan 1000 kelime diye arama yapmanız yeterli olacaktır. dostum yds de başarılı olmak için sen de biliyosundur ki reading skill kascan. ben ielts toefl hazırlanmıştım. onlara çalışınca yds tırıs kalıyor.

YDT de kaç kelime bilmek gerekir?

3.000 kelimede İngilizceye %95, 5.000 kelimede %98, 10.000 kelimede ise %99 oranında hakim olacaksınız. Ana dili İngilizce olan biri 10.000 ile 20.000 arasında kelime bilmektedir. Akıcı bir İngilizce içinse en az 4.500 kelime bilmek gerekir.

YDS geçmek için ne yapılmalı?

YDS'de başarılı olmak için düzenli çalışmanız gerekmektedir. İki gün çok yoğun çalışıp bir hafta çalışmamak yerine her gün bir saat çalışın ama haftada altı gün çalışmış olun. YDS sınavı oldukça fazla kelime bilgisine dayalı bir sınavdır. Bu yüzden her gün çalışmak, kelimelerin de aklınızda kalmasını güçlendirecektir.