Turk Telekomda SMS fatura nedir?

İçindekiler:

  1. Turk Telekomda SMS fatura nedir?
  2. Basılı fatura SMS fatura ne demek?
  3. Turkcell SMS fatura nedir?
  4. SMS fatura ücretsiz mi?
  5. Turkcell faturası kaç para?

Turk Telekomda SMS fatura nedir?

Sms fatura servisi, kişilere ait olan faturaların cep telefonlarına mesaj yoluyla geldiği bir servistir. Gsm firmalarının sağladığı bu kolaylık sayesinde merak ettiğiniz fatura bilgileri anında telefonunuza gelmektedir. Gelen bilgileri kontrol ederek faturanıza ait detayları görebilirsiniz.

Basılı fatura SMS fatura ne demek?

Peki SMS fatura nedir? ... SMS fatura, vatandaşa ait olan faturaların cep telefonlarına SMS üzerinden yollandığı bir servistir. GSM şirketlerinin uyguladığı bu kolaylık sayesinde öğrenmek istediğiniz şahsınıza ait fatura bilgileri anında telefonunuza SMS olarak gelmektedir.

Turkcell SMS fatura nedir?

SMS Fatura nedir? Kağıt fatura yerine fatura tutarı ve son ödeme tarihinin her ay ücretsiz olarak cep telefonunuza SMS ile gönderilmesidir. Böylece kağıt faturaya gerek kalmadan faturanızın tutarını ve son ödeme tarihini cebinizden kolayca takip edebilirsiniz.

SMS fatura ücretsiz mi?

Not: SMS fatura servisi ücretsizdir.

Turkcell faturası kaç para?

Fatura tutarımı nasıl öğrenebilirim? Son aya ait fatura tutarınızı, FATURA yazıp 2222'ye göndererek sorgulayabilirsiniz. Turkcell Şifreniz ile Online İşlemler'e girerek "Ödenmemiş Fatura" linkine tıklayarak faturalarınızın tutar ve son ödeme tarihlerine ilişkin bilgilere ulaşabilirsiniz.