D-smart kanal güncelleme nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. D-smart kanal güncelleme nasıl yapılır?
  2. D-Smart sinyal yok diyor ne yapmalıyım?
  3. D-Smart sinyal seviyesi ne olmalı?
  4. Çanak anten sinyal seviyesi kaç olmalı?
  5. D Smart kanalları değişti mi?
  6. D smart sinyale kilitlenme ne demek?

D-smart kanal güncelleme nasıl yapılır?

D-Smart kumandanızın MENÜ tuşu üzerinden AYARLAR - SİSTEM AYARLARI – SİNYAL AYARLARI menüsüne geliniz. D-Smart TP1'e geldiğinizde, kumandanızın “OK” tuşuna basarak sinyali almaya başlayabilirsiniz. Eğer sorununuz hala devam ediyorsa, alt sıralardaki TP seçeneklerini sırasıyla deneyebilirsiniz.

D-Smart sinyal yok diyor ne yapmalıyım?

Sorununuz devam ediyor ise çözüm için cep telefonunuzdan "SERVIS" yazıp boşluk bırakıp smart kart numaranızı ekleyerek 2850'ye sms göndermenizi rica ederiz. Adresinize en yakın Smart Teknik Servis bilgisi cep telefonunuza sms olarak iletilecektir.

D-Smart sinyal seviyesi ne olmalı?

Sinyal seviyesi %60 -%100 seviyesinin altında ise anten sisteminiz kontrol edilmelidir.

Çanak anten sinyal seviyesi kaç olmalı?

Uydu sinyali kaç olmalı? Eğer çanak antenin hemen yanında ve 1 metrelik kaliteli kablo ile uydu sinyalini kontrol ediyorsanız o zaman sinyal seviyesi %99 sinyal kalitesi de %94 olması gerekir. Bunlar ideal olan ve sembol oranları 2750 olan oranlardan alınan yüksek olan oranlardır.

D Smart kanalları değişti mi?

itibariyle History Channel kanalı D-Smart platformuna 62.kanal'a eklenmiştir. D-Smart modu olmayan CAM cihazlar için; frekans tarama işleminden sonra kanal sıralamasına eklenecektir.

D smart sinyale kilitlenme ne demek?

1. Öncelikle D-Smart cihazınızın arkasındaki sinyal kablosunun bağlı olup olmadığından emin olunuz. ... Çıkan ekranın ortasında yer alan kilit simgesindeki "yeşil" renk cihazınızın sinyale kilitlendiğini, "kırmızı" renk ise cihazınızın sinyal alamadığını ifade eder.