Https vatandas İYS org tr güvenli mi?

İçindekiler:

  1. Https vatandas İYS org tr güvenli mi?
  2. Vatan İYS nedir?
  3. İYS org tr ne?
  4. Vatandaş İYS ücretli mi?
  5. İYS ne zaman açılacak?
  6. IYS ye kayıt zorunlu mu?
  7. IYS nedir e-Devlet?

Https vatandas İYS org tr güvenli mi?

İYS, vatandaşların tüm ticari elektronik ileti onaylarını tek noktada ve güvenli bir biçimde tutmaktadır. Böylece vatandaşlar aynı yerde tüm onay ve ret işlemlerini kolaylıkla yapabilir.

Vatan İYS nedir?

İYS - İleti Yönetim Sistemi Hakkında İYS Sistemi; tarihinde Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe alınan Ticari İletişim ve Ticari Elektronik İletiler Hakkında Yönetmelik'e uygun olarak düzenlenmiş, ileti izinlerinin saklandığı ulusal veri tabanı sistemidir.

İYS org tr ne?

İleti Yönetim Sistemi'ni İleti Yönetim Sistemi Web, e-Devlet kapısı, İleti Yönetim Sistemi Mobil Uygulaması üzerinden kullanabilirsiniz. ... https://vatandas.iys.org.tr üzerinden ticari elektronik iletilere ilişkin izin ve şikâyet süreçlerinin yönetilmesine imkân tanıyan web platformudur.

Vatandaş İYS ücretli mi?

İleti Yönetim Sistemi 75.000'e kadar onaylı adres sayısına sahip tüm Hizmet Sağlayıcılara Seviye-1 hizmetleri bir yıl süreyle ücretsizdir! Adres sayısı 75.000'in üzerinde ve Seviye 2 hizmetlerini bir iş ortağı ya da web servis aracılığıyla kullanacaksanız yıllık hizmet bedelleri değişkenlik göstermektedir.

İYS ne zaman açılacak?

15 Temmuz 2021'dir.

IYS ye kayıt zorunlu mu?

İYS (İleti Yönetim Sistemine) Kayıt Yaptırmak Zorunlu Mu? Sesli arama, e-posta veya sms gibi ticari elektronik ileti göndermek isteyen gerçek ve tüzel kişiler İleti Yönetim Sistemi (İYS)'ne kaydolmak zorundadır. Yalnızca sistem üzerinde onayı olan alıcılara ticari elektronik ileti gönderilebilmektedir.

IYS nedir e-Devlet?

Ticaret Bakanlığı, İletim Yönetim Sistemi (İYS)'nin hayata geçirildiğini duyurdu. Artık istenmeyen SMS, e posta ve sesli aramalar gibi ticari elektronik iletiler e-Devlet üzerinden engellenebilecek. ... Vatandaşlar bugün itibariyle red/ çıkış haklarını ve şikayet süreçlerini İYS üzerinden yürütebilecekler.