Anadolu Üniversitesi öğrenci işleri nerede?

İçindekiler:

  1. Anadolu Üniversitesi öğrenci işleri nerede?
  2. Anadolu Üniversitesi AÖF transkript nasıl alınır?
  3. AÖF e-devlet transkript nasıl alınır?
  4. AÖF not durum belgesi nasıl alınır?

Anadolu Üniversitesi öğrenci işleri nerede?

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Her Fakültede/Enstitüde/Yüksekokulda/Meslek Yüksekokulunda, ilgili birimin öğrencilerine hizmet veren bir Öğrenci İşleri Birimi bulunmaktadır. Bu birimler, Yunus Emre Kampüsü Öğrenci Merkezinde bulunan Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından desteklenmektedir.

Anadolu Üniversitesi AÖF transkript nasıl alınır?

NOT: Açıköğretim Okuyanlar için; Açıköğretim Bürolarına Gitmeden başvurularda istenen transkript belgesini yerine mezuniyet belgesini kullanabilirler. Not döküm halinde olan transkript belgeleri üniversitelerin öğrenci işleri bölümlerinden başvurularak gerçekleştirilmektedir.

AÖF e-devlet transkript nasıl alınır?

YÖK, transkript belgesinin Türkçe ve İngilizce olarak çift dilde e-Devlet kapısı üzerinden kolayca temin edilebilmesi için çalışmaları tamamladı. Artık öğrenciler, transkript belgelerini YÖK'ün e-Devlet kapısı üzerindeki alana giriş yaparak “Transkript Belgesi Sorgulama” kısmından ücretsiz temin edebilecek.

AÖF not durum belgesi nasıl alınır?

Bu belge öğrencilerin kendilerine verilebileceği gibi dilekçelerinde belirttikleri kişi, kurum ve kuruluşlara da gönderilmektedir. Not Durum Belgesi almak isteyen öğrenciler veya mezunlar AÖF bürolarına başvurarak alabilirler.