Emre Balık kim?

İçindekiler:

  1. Emre Balık kim?
  2. Prof Dr Aydın Alper kimdir?
  3. Doç Dr Emre Balık hangi hastanede?
  4. Gürkan Tellioğlu kimdir?
  5. Profesör Dr Dursun Buğra kaç yaşında?
  6. Prof Dr Ayhan Kuzu hangi hastanede?
  7. Dr Aydın Gökşin Ne doktoru?
  8. Prof Dr Orhan Bilge Kimdir?
  9. Prof Dr Ismail balık kimdir?
  10. Gürkan Tellioğlu kaç yaşında?
  11. Prof Dr Ali Akyüz Kimdir?
  12. Prof Dr Cem Terzi nerede çalışıyor?
  13. Cihangir Akyol hangi hastanede?

Emre Balık kim?

Prof. Dr. Emre Balık 1973 yılında Gaziantep'de doğdu. 1991 yılında Gaziantep Anadolu Lisesinden, 1997 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakütesinden mezun oldu. Genel cerrahi uzmanlık eğitimini 19 yılları arasında yine İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesinde tamamladı.

Prof Dr Aydın Alper kimdir?

Türk Hepatopakreatobilier Cerrahi Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu üyesi olarak hizmet verdi. Ulusal Endoskopik Laparoskopik Cerrahi Derneği Başkanlığını ve Yönetim Kurulu üyeliğinde bulundu.

Doç Dr Emre Balık hangi hastanede?

Prof. Dr. Emre Balık | Koç Üniversitesi Hastanesi.

Gürkan Tellioğlu kimdir?

2004 yılında askerlik hizmetini yerine getirmek üzere Siirt 3.Komando Tugayı Seyyar Cerrahi Hastanede görev yaptı. ... 2016 yılında genel cerrahi profesörlüğü ünvanına hak kazanan Dr.Tellioğlu, 2018 yılından itibaren Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Organ Nakli Merkez Sorumlusu olarak çalışmaktadır.

Profesör Dr Dursun Buğra kaç yaşında?

Dr. Dursun Buğra, 'te Karadeniz Ereğli'de doğmuştur. İlköğrenimini Fatih İskenderpaşa İlkokulu, Orta ve Lise eğitimini Galatasaray Lisesinde tamamlamıştır. 1979 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden mezun olmuştur.

Prof Dr Ayhan Kuzu hangi hastanede?

Mehmet Ayhan Kuzu. Halen Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalında, Profesör olarak çalışmaktayım.

Dr Aydın Gökşin Ne doktoru?

Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Aydın Bey, dokuz yaşında babasını kaybettikten sonra doktor olmaya karar vermiş. Şu anda Ankara'da pratisyen hekim olarak çalışan Aydın Gökşin, yarışmada 30.000 TL kazanmayı hedefliyor.

Prof Dr Orhan Bilge Kimdir?

Dr. Orhan Bilge, 1960 yılında İstanbul'da doğdu. ... Uzmanlık eğitimini, 1991 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı'nda tamamladı. 1991-1996 yılları arasında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Kliniği Hepatopankreatobiliyer Cerrahi Ünitesi'nde çalıştı.

Prof Dr Ismail balık kimdir?

1983'de Uludağ Ü. Tıp fakültesinden mezun oldu. 1983-85'de Afyon'da mecburi hizmetini yaptı. 1985-89'da Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İnfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı'nda ihtisasını yaptı. 1989'da Uzman, 1990'da Yardımcı Doçent, 1991'de Doçent, 1996'da Profesör oldu.

Gürkan Tellioğlu kaç yaşında?

Dr.Tellioğlu 1973 Hatay doğumlu.

Prof Dr Ali Akyüz Kimdir?

28 yıl önce profesör olan Ali Akyüz, 2000 yılından bu yana da İstanbul Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanlığı görevini yürütüyor. Ayrıca Akyüz, Türkiye'nin ilk “Cerrahi Gastroenteroloji Endoskopi Ünitesi”'ni kuran isim olarak biliniyor. 1945 yılında Trabzon, Of, Yukarı Kışlacık Köyü'nde doğdu.

Prof Dr Cem Terzi nerede çalışıyor?

Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde 1999'da yardımcı doçent, 2000'de doçent ve 2005 yılında profesör oldu. Ağustos 2017 tarihine kadar Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı'nda çalıştı. 2017'de emekli oldu ve serbest hekimlik yapmaya başladı.

Cihangir Akyol hangi hastanede?

CİHANGİR AKYOL - Ankara Üniversitesi.