Kaşa nasıl gidebilirim?

İçindekiler:

  1. Kaşa nasıl gidebilirim?
  2. Dalaman'dan kaşa nasıl gidilir?
  3. Antalya merkezden kaşa nasıl gidilir?
  4. Antalya Havalimanı'ndan Kaş'a nasıl gidilir?
  5. Antalya kaşa hangi havaalanı yakın?
  6. Dalaman otogardan kaşa nasıl gidilir?
  7. Antalya Merkez Kalkan kaç kilometre?
  8. Antalya Kaş Patara arası kaç km?

Kaşa nasıl gidebilirim?

Kaş'a Nasıl Gidilir. Eğer otobüsle ulaşmak isterseniz, bugün hemen her şehirden Antalya'ya otobüsle ulaşmanız mümkün. Antalya Terminali'nden ilçe minibüs ve otobüsleri ile Kaş'a gidebilirsiniz. Havayolu ile gelmek için ise Kaş'a 150 km. mesafedeki Dalaman Havalimanı'na bilet almanızı tavsiye ederiz.

Dalaman'dan kaşa nasıl gidilir?

Dalaman İle Kaş arası Havaş yada Belediye otobüsleri maalesef yoktur. Havalimanı ile Kaş arası ulaşımınızı Havaş yada Muttaş ile yapmak isterseniz; Havalimanı otoparkında bulunan Havaş yada Muttaş araçları ile Fethiye otogarına kadar gidebilir buradan sahilden Antalya otobüsleri ile kaşa ulaşabilirsiniz.

Antalya merkezden kaşa nasıl gidilir?

Antalya otogardan kalkan Kaş otobüsleriyle ilçeye gidilebilir. Antalya Kaş otobüs bileti ise Batı Antalya firmasında 28 TL. Batı Antalya telefon (0242) 3314081. Batı Antalya Kaş otogar telefon (242) 8363677.

Antalya Havalimanı'ndan Kaş'a nasıl gidilir?

Antalya Havaalanı'ndan Kaş'a ulaşım için farklı seçenekleriniz bulunuyor: Otobüsle gelmek isteyenler önce havaalanından Antalya otogarına gelmeliler. Bunun için Havaş, metro ya da otobüse binmeleri gerekiyor. Bir saatte otogara ulaştıktan sonra buradan Batı Antalya minibüsleri ile direk, 4 saatte Kaş'a ulaşabilirler.

Antalya kaşa hangi havaalanı yakın?

Antalya Havalimanı Kaş'a 220 km uzaklıktayken Dalaman Havalimanı 150 km mesafede yer alıyor. Bu nedenle her iki havalimanını da Kaş'a ulaşmak için kullanabilirsiniz. Ancak Dalaman üzerinden Kaş'a ulaşmanız çok daha kolay olacaktır.

Dalaman otogardan kaşa nasıl gidilir?

Dalaman'dan Kaş'a ulaşımın en uzun yolu Havaş arabalarını ve ardından Batı Antalya arabalarını kullanmak. Havaş arabalarını kullanıp 1 saat sürecek yolculuk ile Fethiye otogarına; oradan da Batı Antalya arabaları ile 2 saat sürecek yolculuk ile Kaş'a ulaşmalısın.

Antalya Merkez Kalkan kaç kilometre?

Antalya Merkez Kalkan arası mesafe : 194 kilometre. Antalya Merkez Kalkan arası süre : 3 saat 40 dakika. Aşağıdaki bölümlerden Antalya Merkez Kalkan arası yol haritasına ulaşabilir, Antalya Merkez noktasından Kalkan ulaşım noktasına nasıl gidilir detaylı yol tarifi ve zaman bilgisine erişebilirsiniz.

Antalya Kaş Patara arası kaç km?

Patara Plajı Kaş'a 43 km uzaklıkta yer alıyor. 12 km'lik sahil uzunluğu ve 1500 metreye ulaşan genişliği ile dünyanın 1. en uzun plajı ünvanına sahip. İncecik kumdan oluşan plajı aynı zamanda Caretta Caretta kaplumbağalarının yumurtlama alanı. O yüzden sabah 8 akşam 8 arası dışında plaj kullanıma kapalı.