Aydem elektrik faturası nasıl ödenir?

İçindekiler:

  1. Aydem elektrik faturası nasıl ödenir?
  2. Aydem elektrik faturası nereden ödenir?
  3. Iş cepten elektrik faturası nasıl ödenir?
  4. CK Boğaziçi Elektrik kimin?
  5. Elektrik faturası online ödenir mi?
  6. Kredi kartı ile elektrik faturası nasıl ödenir?
  7. Is cepten su faturası nasil odenir?
  8. Iş bankası telefon faturası Ödeme nasıl yapılır?

Aydem elektrik faturası nasıl ödenir?

Vadesi Geçmiş Borç Ödemeleri ve Kredi Kartı Pos Komisyon Oranları Vadesi geçmiş borçlarınızı, anlaşmalı banka kredi kartları ile taksitlik olarak Müşteri İlişkileri Merkezlerimizden ödeyebilirsiniz.

Aydem elektrik faturası nereden ödenir?

PTT şubelerinden Aydın, Muğla ve Denizli illerindeki tüm PTT şubelerine Aydem faturanızla giderek nakit ödeme yapabilirsiniz.

Iş cepten elektrik faturası nasıl ödenir?

İşCep ile Elektrik Faturası Ödeme İşlemi Uygulamanın talep ettiği bilgileri ilgili ekranlara girerek sisteme giriş yapın. Sol üstteki menüyü açarak “Ödemeler” menüsüne ve ardından “Fatura” seçeneğine tıklayın. Ekranda çıkan seçenekler arasından “Anında Fatura Ödeme” seçeneğine tıklayın.

CK Boğaziçi Elektrik kimin?

Kolin İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Celal Koloğlu, geçen ay CLK Enerji'de yaşanan hisse dağılımından sonra ortaklığın yeni isminin CK Enerji (Cengiz-Kolin) olarak devam edeceğini ve 3 elektrik dağıtım bölgesinde yatırımlarını sürdüreceklerini açıkladı.

Elektrik faturası online ödenir mi?

Bunu isterlerse internet bankacılığını kullanarak ya da fatura ödeme merkezlerinden yapabilmektedirler. ... Tüketiciler elektrik faturalarını ödeyebilmek için elektrik tedarikçisinin anlaşmalı olduğu bir bankaya otomatik ödeme talimatı verebilmektedir. Bu sayede her ay faturaları otomatik olarak ödenir.

Kredi kartı ile elektrik faturası nasıl ödenir?

Bu amaçla yapılması gereken işlem, tüketicinin TC kimlik numarası ile elektrik faturası üzerinde bulunan abone numarasının sisteme girilmesi ve borç sorgulama işleminin yapılmasıdır. Daha sonra borcun ödenmesi için kredi kartı bilgilerinin sisteme girişi yapılır ve ödeme işlemi tamamlanır.

Is cepten su faturası nasil odenir?

İşCep ile Su Faturası Ödeme İşlemi
  1. Uygulamanın talep ettiği bilgileri ilgili ekranlara girerek sisteme giriş yapın.
  2. Sol üstteki menüyü açarak “Ödemeler” menüsüne ve ardından “Fatura” seçeneğine tıklayın.
  3. Ekranda çıkan seçenekler arasından “Anında Fatura Ödeme” butonuna tıklayın.
Daha fazla öğe...

Iş bankası telefon faturası Ödeme nasıl yapılır?

isbank.com.tr adresinden “Bireysel Şube” veya “Ticari Şube” seçeneklerinden birini tıklayın. Ekranda talep edilen bilgileri girerek İnternet Bankacılığı hizmetine giriş yapın. Soldaki menüden “Ödemeler > Fatura > Anında Fatura Ödeme” adımlarını takip edin.