Tepe Home hangi avm'lerde var?

İçindekiler:

  1. Tepe Home hangi avm'lerde var?
  2. Tepe Home kaç mağazası var?
  3. Tepe Home un sahibi kim?
  4. Tepe Home Adana kapandı mı?
  5. Bilkent Holding sahibi kim?
  6. Tepe yönetim kurulu başkanı kim?
  7. Bilkent Holding kaçıncı sırada?
  8. Levent Güler kimdir?
  9. Canan Çakmakçı kimdir?
  10. Tepe Güvenlik şirketi kime ait?
  11. Bilkent Holding sahibi kimdir?
  12. Bilkent Otel sahibi kim?
  13. Bilkent Holding ne iş yapar?
  14. Tepe Servis kime ait?
  15. Tepe Güvenlik maaşları ne kadar?
  16. Tepe güvenlik hangi holding?
  17. Tepe güvenlik maaşları ne kadar?
  18. Ihsan doğramacı aslen nereli?
  19. Tepe Servis Genel Müdürü Kimdir?
  20. Tepe güvenlik hangi projelere bakıyor?

Tepe Home hangi avm'lerde var?

  • ATAKÖY MAĞAZA. Adres : Galleria Alışveriş Merkezi C Blok Kat:1. ...
  • BİLKENT MAĞAZA. Adres : Bilkent Center AVM Ortadoğu Mah No:16. ...
  • BUYAKA AVM. Adres : Fatih Sultan Mehmet Mah.Poligon Cad. ...
  • EGE PARK MAVİŞEHİR AVM. Adres : ...
  • ESKİŞEHİR MAĞAZA. Adres : ...
  • GAZİEMİR MAĞAZA. Adres : ...
  • İSTANBUL YOLU. Adres : ...
  • İZMİR BALÇOVA MAĞAZA. Adres :
Daha fazla öğe...

Tepe Home kaç mağazası var?

Kuruluşundan itibaren hızlı bir büyüme sürecine giren Tepe Home, ilk mağazasını 1998 yılında Bilkent Center Alışveriş Merkezi'nde faaliyete geçirmiş olup; bugün 6 mağaza 13 bayi 2 depo 1 fabrika ve 110.000 m2'yi aşan satış alanıyla faaliyet göstermektedir.

Tepe Home un sahibi kim?

Bilkent Holding Şirketleri Prof. Dr. İhsan DOĞRAMACI tarafından kurulmuştur. İlk şirket olan Dilek İnşaat, 1968 yılında kurulmuş, ardından bugünkü TEPE Mobilya, TEPE Home ve TEPE İnşaat Şirketlerinin temeli olan TEPE Ağaç Metal ve İnşaat Şirketi 1969 yılında hizmete girmiştir.

Tepe Home Adana kapandı mı?

Tepe Home (Artık Kapalı) - Adana'da Mobilya / Ev Gereçleri Mağazası

Bilkent Holding sahibi kim?

Bilkent Üniversitesi Bilkent Holding/Üst kuruluşları

Tepe yönetim kurulu başkanı kim?

tepe inşaat yönetim kurulu başkanı kim Haberi 1987 yılında Tepe İnşaat Sanayi A.Ş.'de Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışmaya başlayan Ali Haydar Kurtdarcan, 2001 yılında Genel Müdür olarak atandı. Ali Haydar Kurtdarcan, 2005 yılından bu yana Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürüyor.

Bilkent Holding kaçıncı sırada?

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün köklü şirketlerinden Tepe İnşaat, Türkiye'nin en prestijli dergilerinden Capital Dergisi'nin 20 yılı aşkın bir süredir düzenlediği Capital500 - Türkiye'nin En Büyük 500 Şirketi Araştırması'nda hızlı bir şekilde yükselerek listede 89'uncu sırada yer aldı.

Levent Güler kimdir?

Bilkent Holding Koordinasyon Kurulu Üyesi ve Grup Başkanı olarak görevlerini sürdüren Güler; Bil Sigorta Reasurans Brokerliği, Tepe Savunma ve Güvenlik, Tepe Servis ve Yönetim, BCC Toplu Yemek, Tepe İş Sağlığı ve Güvenliği, Tepe Servis Kart, Adonis ve Limon şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkanı'dır.

Canan Çakmakçı kimdir?

Başarılı iş kadını Canan Çakmakçı, 1994 yılında TED Ankara Koleji'nden mezun oldu. ... 2011 yılında Bilkent CYBERPARK'a geçen başarılı iş kadını Canan Çakmakçı, 5 yıllık genel müdürlük görevinin ardından Eylül 2015'ten itaberen Bilkent Holding bünyesindeki TEPE Servis ve Yönetim A.Ş genel müdürlüğüne atandı.

Tepe Güvenlik şirketi kime ait?

Bilkent Holding'in bünyesindeki şirketler: Taahhüt ve Proje Şirketleri: Tepe İnşaat (1969), Tepe Prefabrik (1977), Meteksan Savunma (2006), Bilbak (1991) Sanayi ve Ticaret Şirketleri: Tepe Home (1997), Tepe Betopan (1984), Meteksan Matbaa (1969), Bilenerji (1993)

Bilkent Holding sahibi kimdir?

Bilkent Üniversitesi Bilkent Holding/Üst kuruluşları

Bilkent Otel sahibi kim?

Bugün, Bilkent Holding çatısı altında yer alan şirketlerin sahibi Bilkent Üniversitesi'dir. Bilintur bünyesinde 1990 yılında kapılarını açan Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ; 235 oda kapasitesi ve çağdaş otelcilik anlayışı ile hizmet vermektedir.

Bilkent Holding ne iş yapar?

Bilkent Holding; inşaat, mobilya üretimi, perakende, matbaacılık, savunma sanayi, güvenlik, spor merkezleri, sigorta, turizm, enerji, gayrimenkul, hizmet sektörlerinde faaliyet göstermekte ve sahip olduğu iştirakleriyle havalimanı ve deniz otobüsleri işletmeciliğinde de etkin olarak yer almaktadır.

Tepe Servis kime ait?

Bilkent Holding Kurumsal Hizmet Grubu şirketleri arasında yer alan ve entegre tesis yönetimi alanında inovatif çözümler sunan Türkiye'nin yüzde yüz yerli sermayeli lider şirketi Tepe Servis ve Yönetim, üniversite-sanayi iş birliği alanında gerçekleştirdiği teknoloji odaklı projeleriyle atılımlarına pandemi döneminde de ...

Tepe Güvenlik maaşları ne kadar?

Güvenlik firmaları genelde personellerine asgari ücret yani 2020 TL verirken Tepe Güvenlik personel maaşları 2019 3 bin TL civarındadır. Ayrıca firma personellerine yemek hizmeti vererek yemek masraflarını da karşılamaktadır.

Tepe güvenlik hangi holding?

1992 yılında faaliyetlerine başlayan Tepe Güvenlik; 2021 yılında gerçekleşen birleşme sonrası bir Securitas grup şirketi olarak çalışmalarına devam etmektedir.

Tepe güvenlik maaşları ne kadar?

Güvenlik firmaları genelde personellerine asgari ücret yani 2020 TL verirken Tepe Güvenlik personel maaşları 2019 3 bin TL civarındadır. Ayrıca firma personellerine yemek hizmeti vererek yemek masraflarını da karşılamaktadır.

Ihsan doğramacı aslen nereli?

Erbil, Irak İhsan Doğramacı/Doğum yeri

Tepe Servis Genel Müdürü Kimdir?

Çalışmaları hakkında bilgiler veren Tepe Servis ve Yönetim Genel Müdürü Canan Çakmakcı, entegre tesis yönetimi hizmetinin olağanüstü dönemlerde hayatı kolaylaştırdığına dikkat çekerek, “Her konuda olduğu gibi tesis yönetiminde de profesyonellik fark yaratıyor.

Tepe güvenlik hangi projelere bakıyor?

Dünyadaki teknolojik gelişmeleri yakından takip eden ve müşterilerine daha güvenli bir gelecek sağlamak için çalışan Tepe Güvenlik; ev ve işyerlerinden, büyük kurumlara, Türkiye'nin önde gelen çok noktalı perakende zincirlerinden, banka şubelerine ve bunlara bağlı ATM'lere kadar geniş bir yelpazede hizmet ve çözümler ...