Meme protezi kas altı mı?

İçindekiler:

  1. Meme protezi kas altı mı?
  2. Silikon meme elle hissedilir mi?
  3. Memede kapsül neden oluşur?
  4. Silikon ameliyatı ağrılı mı?

Meme protezi kas altı mı?

Kas altı yerleştirme, meme protezinin göğüsteki pektoral kasın altına yerleştirilmesidir. Kas altına yerleştirme, daha doğal görünme avantajına sahiptir çünkü meme dokunuz ve kasınız silikon protezi sarmaktadır. Kas altı yerleştirmenin diğer faydaları şunları içerir: Protezde dalgalanma riski daha nadir görülür.

Silikon meme elle hissedilir mi?

Meme (Göğüs) protezi elle hissedilir mi? Göğüs büyütme ameliyatlarından sonra silikon protezinin elle hissedilmesi istenilen bir durum değildir. ... Ancak ilerleyen zamanlarda silikon protez özellikle memenin dış alt kadranında kas ve meme dokusunun en az olduğu bölümde ele gelecektir.

Memede kapsül neden oluşur?

Normalde meme silikonu ameliyatı yaptığımızda meme silikonun vücutta konulduğu yerin etrafında bir kapsül oluşur. Bu durum vücudun normal bir reaksiyonudur. Kapsülün normalden daha fazla sertleşmesine kapsül kontraktürü denir. Buna bağlı olarak memede şekil bozukluğu ve ağrı meydana gelir.

Silikon ameliyatı ağrılı mı?

Ameliyattan sonra anesteziden uyandığınızda ağrı hissetmezsiniz, genelde hafif bir gerginlik hissedilir. Göğüslerinizin büyüdüğünü yani dolgunlaştığını hemen görebilir ve hissedebilirsiniz. Ameliyattan sonra size ameliyatta kullanılan implantın kimlik kartı verilecektir.