Nurzat Elmalı Kimdir?

İçindekiler:

  1. Nurzat Elmalı Kimdir?
  2. Ismail Kerem Bilsel kimdir?
  3. Profesör doktor ibrahim Tuncay kimdir?
  4. Gökçer Uzer Kimdir?
  5. Dr Ahmet Can Erdem Kimdir?
  6. Bezmialem Ortopedi bölümü nerede?
  7. Cerrahpaşa Ortopedi bölümü nerede?

Nurzat Elmalı Kimdir?

NURZAT ELMALI ​Prof. Dr. NURZAT ELMALI, 1986 yılında uzmanlık eğitimini İnönü Üniversitesi'nde tamamladı. , 2009 yılında ise Profesör unvanını aldı. ELMALI, 2014 yılından beri Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı'nda görev yapmaktadır.

Ismail Kerem Bilsel kimdir?

İsmail Kerem BİLSEL, 2011 yılından beri Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı'nda görev yapmaktadır. Prof. Dr. İsmail Kerem BİLSEL, 2011 yılından bu yana görevini yürütmektedir.

Profesör doktor ibrahim Tuncay kimdir?

Prof. Dr. İBRAHİM TUNCAY, 1992 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. 1997 yılında Tıpta Uzmanlık uzmanlık eğitimini İstanbul Üniversitesi'nde tamamladı. ... TUNCAY, 2010 yılından beri Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı'nda görev yapmaktadır.

Gökçer Uzer Kimdir?

GÖKÇER UZER, 2015 yılından beri Ortopedik Protez ve Ortez Programı'nda görev yapmaktadır. Doç. Dr. GÖKÇER UZER, 2015 yılından bu yana görevini yürütmektedir.

Dr Ahmet Can Erdem Kimdir?

​Öğretim Görevlisi Dr. Ahmet Can ERDEM, 2011 yılından beri Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı'nda görev yapmaktadır. Ahmet Can ERDEM, 2011 yılından bu yana görevini yürütmektedir. ...

Bezmialem Ortopedi bölümü nerede?

Bezmialem Üniversitesi bünyesinde Eyüp Yerleşkesinde 1100 metrekare alanda kurulan Sporcu Sağlığı Merkezimiz profesyonel kadrosuyla her türlü sakatlanma ve yaralanmaya karşı hizmet vermektedir.

Cerrahpaşa Ortopedi bölümü nerede?

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji A. B. D. , poliklinikler, Cerrahpaşa Cad., Koca Mustafapaşa Cad., No:53/T, Fatih, İstanbul, Türkiye - Yandex Haritalar.