Umuttepe muayene ücreti ne kadar?

İçindekiler:

  1. Umuttepe muayene ücreti ne kadar?
  2. Umuttepe online randevu nasil yapilir?
  3. Kocaeli Üniversitesi Hastanesi ücretli mi?
  4. Üniversite hastanesi paralı mı?
  5. Online randevu nasil oluyor?

Umuttepe muayene ücreti ne kadar?

Kayıt işlemi tamamlandıktan sonra en yakın vezneye ödeme yaparak muayane olmak için (Kayıt yaptırdığınız sekreterin yönlendirdiği) ilgili bölüme geçebilirsiniz. Mesai Dışı Muayene Ücretlerimiz 80 TL ile 215 TL arasındadır. Not: Ödemelerinizi Nakit veya Kredi Kartı İle Yapabilirsiniz.

Umuttepe online randevu nasil yapilir?

0262 303 75 00 numaralı telefonu arayarak 2'yi tuşladığınızda karşınıza çıkan sekreterlerden yada "hastane.kocaeli.edu.tr" internet adresinden "Online Randevuyu" tıklayarak öğretim üyesi hocalarımızdan randevu alabilirsiniz.

Kocaeli Üniversitesi Hastanesi ücretli mi?

İlgili kat sekreterliğinde poliklinik muayene numarası olduğunu tespit ettirerek, vezneye ücretini yatırıp muayene olabilirler. Ücretli hasta iseniz, muayene, tetkik ve/veya ameliyat ücretini, yatış avansını yatırarak işlemlerinizi yaptırabilirsiniz.

Üniversite hastanesi paralı mı?

DEVLET hastaneleri ve devlete ait üniversite hastanelerinde yatak ücreti hariç hiçbir şekilde ilave ücret alınmıyor. Tek bir istisna hariç. Şayet üniversitelerde mesai saatleri dışında bir profesöre veya doçente muayene olmak isterseniz “öğretim üyesi farkı” adı altında ilave ücret ödersiniz.

Online randevu nasil oluyor?

İnternet ortamında randevu alabilmek için Merkezi Hekim Randevu Sistemi'ni (https://www.mhrs.gov.tr/Vatandas/) kullanabilirsiniz. Gitmek istediğiniz hastanenin il- ilçe ve ismini seçtikten sonra 'Randevu al' butonuna tıklayın.