Sahibinden com telefon numarası nasıl değişir?

İçindekiler:

  1. Sahibinden com telefon numarası nasıl değişir?
  2. Sahibinden nasıl aktifleştirilir?
  3. Sahibinden com geçici numara ne demek?
  4. Sahibinden com adres degisikligi nasil yapilir?

Sahibinden com telefon numarası nasıl değişir?

Cep telefonu numaranızı yazıp telefonunuza gelen onay kodunu ilgili alana girdikten sonra Cebinden Onaylı olabilirsiniz. Tanımlı Cebinden Onaylı numaranızı değiştirmek için ise Bana Özel'de Üyeliğim sekmesinde Üyelik Bilgilerim altındaki Cep Telefonu sayfasına girmeniz ve ilgili işlemleri tamamlamanız gerekmektedir.

Sahibinden nasıl aktifleştirilir?

Üyeliğiniz durdurulduysa ve sizden belge istendiyse, istenen belgeleri sadece uyelikdurdurma@sahibinden.com* adresine göndermeniz gerekir. Belgeleriniz sahibinden.com'a ulaştıktan sonra gerekli incelemeler yapılır ve uygun bulunması halinde üyeliğiniz yeniden aktiflenir.

Sahibinden com geçici numara ne demek?

Kişisel telefonunuzu vermeden alıcılarla konuşmanızı sağlayan Geçici Numara servisiyle: Telefon numaranız ilanda görünmez. İlanınıza bakanlar sahibinden.com'un atadığı '0850'li bir numara görür. sahibinden.com, gelen aramaları cep telefonunuza yönlendirir.

Sahibinden com adres degisikligi nasil yapilir?

Üyelik Bilgilerim – E-posta sayfamızda yer alan Değiştir butonuna basarak e-posta adresinizi değiştirebilirsiniz. İlanlarınız, favorileriniz ve mesajlarınız ile ilgili önemli bildirim ve bilgilendirmeleri size ulaştırabilmemiz için güncel olarak kullandığınız e-posta adresinizi yazmanızı öneririz.