Uludağ Üniversitesi vizeler ne zaman?

İçindekiler:

  1. Uludağ Üniversitesi vizeler ne zaman?
  2. Uludağ Üniversitesi Online mi?
  3. Uludağ üniversitesi tek ders sınavı ne zaman?
  4. Ek sınav 31 madde ne demek?
  5. Uludağ Üniversitesi UKEY nasıl kullanılır?

Uludağ Üniversitesi vizeler ne zaman?

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ara Sınavları (Vize) 16 Kasım - 28 Kasım tarihleri arasında olacaktır. Sınav tarihleri boyunca dersler devam edecektir. Sınavlar UKEY üzerinden online yapılacaktır.

Uludağ Üniversitesi Online mi?

Uzaktan Eğitim. Değerli öğrenciler, pandemi döneminde sizlerin derslere katılımınızı sağlayabilmek adına derslerimiz online olarak da yapılabilecektir. ... Online eğitim süresince dersler GOOGLE MEET üzerinden canlı olarak yürütülecektir.

Uludağ üniversitesi tek ders sınavı ne zaman?

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Döneminde tek ders sınavları 7 Temmuz (salı) 2020 tarihinde uzaktan öğretim yolu ile UKEY üzerinden yapılacaktır. Tek ders (ek ders 31. madde kapsamında) sınav başvuruları 30 Haziran 2020 - 1 Temmuz 2020 tarihleri arasında e-posta yolu ile sbfogis@uludag.edu.tr adresine yapılacaktır.

Ek sınav 31 madde ne demek?

Ek sınav MADDE 31 – (1) Lisans veya önlisans programındaki tüm dersleri alan, devam koşulunu yerine getirerek yarıyıl/yıl sonu sınavlarına giren öğrenciye, aşağıdaki koşullarda ek sınav hakkı verilir: a) Not ortalamasına katılan en çok iki dersten (FF) veya (FD) notu alan veya bir dersten çok olmamak şartıyla, kredisiz ...

Uludağ Üniversitesi UKEY nasıl kullanılır?

Adım: Bursa Uludağ Üniversitesi ana sayfasına giriş yapınız. 2. Adım: Sol üst köşedeki öğrenci menü listesinden UKEY bağlantısına tıklayınız. 3. Adım: UKEY ana sayfasında öğrenci otomasyonunda kullandığınız kullanıcı adı (öğrenci numarası) ve şifrenizi girip, öğrenci kısmını işaretleyerek sisteme giriş yapınız.