D3 K2 damla ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. D3 K2 damla ne işe yarar?
  2. Ocean D3 bebeklerde kullanılır mı?
  3. VeNatura D3 K2 nasil kullanilir?
  4. Ocean Vitamin D3 kaç yaşında kullanılır?
  5. Ocean D3 bebeklere kaç damla?

D3 K2 damla ne işe yarar?

D ve K vitaminleri birlikte çalışarak, normal kemiklerin korunmasına yardımcı olur. D vitamini, kalsiyum ve fosforun normal emilimine ve kullanımına yardımcı olur. Normal kan kalsiyum düzeyine katkıda bulunur.

Ocean D3 bebeklerde kullanılır mı?

Ocean Vitamin D3 ürünlerinde koruyucu katkı maddesi, renklendirici, tatlandırıcı, yapay aroma verici ve ilave şeker içermez. Çocuklar ve yetişkinler için güvenli kullanım sunar.

VeNatura D3 K2 nasil kullanilir?

D3K2 D vitaminin en iyi şekli ,her 10 kiloya 1 damla olacak şekilde hergün alınır örneğin 60 kilo birisi günde 6 damla içmeli ama D vitamini düzeyi normalden düşük ise 2 katı miktarda alınmalı,D vitamini normal düzeye gelinceye kadar. Kullanıcı bu ürünü FARMAUCUZ satıcısından aldı.

Ocean Vitamin D3 kaç yaşında kullanılır?

Yaş gruplarına göre 0-1 yaş arası bebeklerde günde 400 IU, 1-18 yaş arası çocuklarda günde 600 IU, 18 yaş ve üzeri yetişkinlerde günlük 1000 IU yeterli dozlardır. Hamileler veya emziren anneler günlük 600-2000 IU D vitamini almalı. D vitamini düzeyinin normal olması için bu doz alımları yeterlidir.

Ocean D3 bebeklere kaç damla?

D vitamini, bebeğinize doğumdan itibaren bir yaşına kadar koruma amaçlı 400IU/gün (günde 3 damla) olacak şekilde verilmektedir.