THY kaç mil puanla uçak bileti alınır?

İçindekiler:

  1. THY kaç mil puanla uçak bileti alınır?
  2. Wings de 1 Mil kaç lira?
  3. Mil Puanla nasıl bilet alınır?
  4. Shop&Miles Millerimi nasıl kullanabilirim?
  5. Miles&Smiles milleri nasıl kullanılır?

THY kaç mil puanla uçak bileti alınır?

Ödül bilet almak için eksik kalan Millerinizi internet sitemizden Mil satın alarak tamamlayabilirsiniz. KDV dâhil 30 USD karşılığında 1.000 Mil satın alabilirsiniz. Uygulama kapsamında en az 1000 Mil, en fazla 50.000 Mil satın almanız mümkün.

Wings de 1 Mil kaç lira?

Bankamızda Wings kartının bağlı bulunduğu müşteri numarası altındaki varlıklarının toplamı* 200.000 TL ve üzerinde olan Wings müşterileri, 1 yıl içerisinde en fazla 250.000 Mil Puan kullanabilir. Wings ile 1,5 TL alışverişten 1 Mil Puan kazanılır.

Mil Puanla nasıl bilet alınır?

Mil puanlarıyla istenilen havayoluyla, istenilen yere puan tutarı kadar ücretsiz bilet alınabilir. Puan ile bilet alma işlemleri ilgili kartın bankası veya firması üzerinden alınabilir.

Shop&Miles Millerimi nasıl kullanabilirim?

Örneğin; 100 TL değerindeki uçak bileti için 10.000 mil'inizi kullanırsınız. Shopandfly.com.tr'ye tıklayarak veya Müşteri İletişim Merkezi / 4'ü arayıp Shop&Fly Kolay Seyahat Hattı'na bağlanarak, uçak bileti, otel, araç kiralama ve daha bir çok seyahat harcamanızı millerinizi kullanarak yapabilirsiniz.

Miles&Smiles milleri nasıl kullanılır?

  1. Millerinizi yalnızca uçak bileti alımlarında değil alışverişlerinizde de kullanabilirsiniz.
  2. Miles&Smiles hesabınızdaki Millerle Türk Hava Yolları'nın Online Alışveriş Sitesi shopandmiles.com'dan alışveriş yapabilirsiniz.
  3. Mil ile alışveriş yapabilmeniz için Miles&Smiles hesabınızda Mil bulunması gerekir.