Bebek alt silme pamuğu nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Bebek alt silme pamuğu nasıl kullanılır?
  2. Bebeğin altı pamukla nasıl temizlenir?
  3. Bebekler için ıslak mendil yerine ne kullanılır?
  4. Bebeğin yüzü ıslak mendille silinir mi?

Bebek alt silme pamuğu nasıl kullanılır?

Bebeklerin duyarlı ve ince yapılı ciltlerine dost detaylarla üretilen Bebedor temizleme pamuğunu, ılık suya batırarak kullanabilirsiniz. Her gün düzenli olarak bebeğinizin, yüzünü, boynunu, ellerinin içini ve ayak parmaklarının arasını temizlemeniz önemlidir.

Bebeğin altı pamukla nasıl temizlenir?

Böylece kakanın idrar yolarına bulaşma riski azalmış olur. Temizlik sırasında bebeğin bacakları hafifçe kaldırılıp açıldıktan sonra, ıslak pamuk ile genital bölgenin üstünden başlanarak, aşağıda bulunan anüs bölgesine doğru yavaşça silinmeli ve bir daha kullanılmamak üzere atılmalıdır.

Bebekler için ıslak mendil yerine ne kullanılır?

4. Islak mendil yerine kumaş ve su. Kullanımınızı azaltmak için de ıslak mendilleri dışarıda alt değiştirirken, pamuklu kumaş/su ikilisini de evde alt değiştirirken kullanabilirsiniz. Özellikle ilk aylarda, ıslak mendildeki kimyasalların poposunu tahriş etmesinden dolayı biz Can için pamuklu kumaş/su kullandık.

Bebeğin yüzü ıslak mendille silinir mi?

Siz de biliyorsunuz bebeklerin cildi ince ve hassas. Zararlı maddeler bebeğinizin cildinde çeşitli sıkıntılara neden olabilir. Bu yüzden alkol, SLS, SLES ve sentetik lif içeren ıslak mendilleri kesinlikle tercih etmemelisiniz. Bu gibi maddeler tahriş oluşumunu hızlandırarak bebeğinizi rahatsız eder.