Bul uygulaması nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Bul uygulaması nasıl kullanılır?
  2. Bul uygulaması nerede?
  3. iPhone cihazımı Bul nasıl çalışır?
  4. iPhone umu Bul uygulaması nasıl açılır?
  5. iPhone Bul uygulaması nerede?
  6. Bul uygulaması ne işe yarar?

Bul uygulaması nasıl kullanılır?

Android.com/find adresine gidip Google hesabınızla oturum açın. Bu aşamada birden fazla telefonunuz varsa kaybolan cihazı seçmelisiniz. 3. Oturum açtıktan sonra kaybolan cihaza bir bildirim gider.

Bul uygulaması nerede?

Cihazınızın Ayarlar uygulamasını açın. Güvenlik'e dokunun. Cihazımı Bul özelliğinin etkinleştirildiğinden emin olun....
  • android.com/find sayfasını açın.
  • Google Hesabınızda oturum açın. ...
  • Birden fazla cihazınız varsa ekranın üst kısmında söz konusu cihazı tıklayın.

iPhone cihazımı Bul nasıl çalışır?

Aygıtınızı bulmak için iCloud.com/find adresine giriş yapın. Alternatif olarak, sahip olduğunuz başka bir Apple aygıtında Bul uygulamasını kullanabilirsiniz. iPhone, iPad veya iPod touch'ınız aygıtlar listesinde görünmüyorsa Bul özelliği açık değildir. Bul kapalı olsa bile hesabınızı koruyabilirsiniz.

iPhone umu Bul uygulaması nasıl açılır?

iPhone'unuzda Ayarlar > [adınız] > Bul bölümüne gidin. Giriş yapmanız istendiğinde Apple kimliğinizi girin. Apple kimliğiniz yoksa, “Apple kimliğiniz yok mu veya onu unuttunuz mu?” bağlantısına dokunun ve ekrandaki yönergeleri izleyin. iPhone'umu Bul'a dokunun, sonra iPhone'umu Bul'u açın.

iPhone Bul uygulaması nerede?

Ayarlar uygulamasını açın. Adınıza, ardından Bul'a dokunun. Arkadaşlarınızın ve ailenizin o anda nerede olduğunuzu bilmelerini istiyorsanız Konumumu Paylaş'ı açın. [Aygıtımı] Bul'a dokunun, ardından [Aygıtımı] Bul'u açın.

Bul uygulaması ne işe yarar?

Konumumu Paylaş açık olduğunda Bul uygulamasını kullanarak iPhone, iPad veya iPod touch'ınızdaki arkadaşlarınız, aile üyeleriniz ve kişilerinizle konumunuzu paylaşabilirsiniz. ... Aile Paylaşımı'nı ayarladıysanız ve Konum Paylaşma'yı kullanıyorsanız aile üyeleriniz Bul uygulamasında otomatik olarak görünür.